• Головна
  • На Одещині чоловік знущався з літньої матері, яка впускала котів і собак в оселю
13:15, 9 квітня
Надійне джерело

На Одещині чоловік знущався з літньої матері, яка впускала котів і собак в оселю

На Одещині чоловік знущався з літньої матері, яка впускала котів і собак в оселю

Поліцейські повідомили про підозру жителю Березівського району у систематичному вчиненні домашнього насильства над літньою матір’ю.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Протягом тривалого часу 50-річний житель одного із сіл Великобуялицької територіальної громади влаштовував нестерпне життя своїй 74-річній мамі, з якою проживає в одному будинку. Лаявся на неї, ображав та погрожував фізичною розправою. Причиною такої поведінки було невдоволення тим, що вона впускає до них в оселю своїх домашніх улюбленців – котів і собак.

Щоразу, коли син проявляв агресію, жінка зверталася по допомогу до правоохоронців. Декілька разів за фактом домашнього насильства поліцейські складали відносно кривдника адміністративні матеріали за статтею 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення та виносили відносно нього термінові заборонні приписи, якими забороняли деякий час спілкуватися з потерпілою. Суд призначав правопорушнику покарання у вигляді штрафу та громадських робіт. Однак чоловік не зробив належних висновків і продовжив вчиняти протиправні дії.

Коли домашнє насильство набуло систематичного характеру, поліцейські розпочали провадження за статтею 126-1 Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує покарання громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або пробаційним наглядом на строк до п’яти років, або обмеженням волі на той самий строк, або позбавленням волі на строк до двох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...