• Головна
  • Троє хуліганів в Одесі отримали вироки суду за запуск феєрверків
10:32, 9 квітня
Надійне джерело

Троє хуліганів в Одесі отримали вироки суду за запуск феєрверків

Троє хуліганів в Одесі отримали вироки суду за запуск феєрверків

В Одесі, за доказами поліцейських, отримали вироки суду троє хуліганів за те, що запускали феєрверки у воєнний час.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Один інцидент стався наприкінці лютого минулого року на вулиці Академіка Заболотного. Ввечері неодноразово судимий за майнові злочини 38-річний мешканець одного з житлових будинків встановив та запустив навпроти своєї парадної салютну установку на 16 пострілів. У той день він був засуджений за крадіжку до п’яти років позбавлення волі та 17 тисяч гривень штрафу. Чоловік пояснив, що придбав піротехніку давно, і хотів використати у новорічну ніч, однак стримався, а цього разу під час вживання алкоголю втілив своє бажання в реальність.

Другий правопорушник – 25-річний житель Одеського району – у серпні минулого року на 10-й станції Великого Фонтану, неподалік одного з готельних комплексів, запустив салют на 25 залпів, виконуючи святкове замовлення.

А от третій зловмисник – 32-річний одесит – у січні цього року вирішив оригінально «привітати» з днем народження дружину свого приятеля. На Люстдорфській дорозі чоловік «подарував» іменинниці салют з 20-ти святкових пострілів.

Під час огляду місць, де були скоєні правопорушення, поліцейські вилучили використану піротехніку і встановили та розшукали правопорушників.

Зібравши достатню кількість доказів, правоохоронці висунули фігурантам обвинувачення за хуліганство.

Розглянувши надані поліцейськими докази, суд ухвалив вироки, якими визнав обвинувачених винними. Першому зловмиснику за всі скоєні ним злочини суд обрав сукупне покарання у вигляді 5,3 років позбавлення волі та 17 тисяч гривень штрафу. Іншим двом зловмисникам призначено покарання у вигляді обмеження волі на один рік.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...