• Головна
  • Українські захисники можуть придбати квартири у ЖК AQUA MARINE на спеціальних умовах
Новини компаній
10:59, 27 березня

Українські захисники можуть придбати квартири у ЖК AQUA MARINE на спеціальних умовах

Новини компаній

Військовослужбовці Збройних Сил України та їх сім’ї можуть стати власниками житла у AQUA MARINE (AQ2) на спеціальних умовах: розтермінування на 39 місяців із 10%-м першим внеском. Обслуговуючий кооператив «Житлово-будівельний кооператив «Морський 1», який за підтримки девелоперської корпорації «КУБ» зводить ЖК AQUA MARINE, поширив ці умови як на вже готові будинки, так і на площі у будинку №2, який зараз зводиться під назвою AQ2.

Українські захисники можуть придбати квартири у ЖК AQUA MARINE на спеціальних умовах, фото-1

Нагадаємо, ОК «ЖБК «Морський 1» раніше забезпечив добудову будинків №1 та №3 ЖК AQUA MARINE, зведення яких під назвою «Золотий Берег» було заморожено попереднім замовником будівництва. Добудові не завадили ані COVID-19, ані повномасштабна війна. Будинок №1 був завершений та введений в експлуатацію у 2020 році, у розпал пандемії. А будинок №3 добудований і зданий в експлуатацію на початку 2023 року -  попри постійні ракетні атаки та тривалі блекаути.  Інвестори будинку №3 вже змогли поселитися у своїх квартирах.  Наразі ОК «ЖБК «Морський 1» зводить  будинок №2 за окремим, повністю оновленим проєктом з урахуванням переваг сучасних технологій та викликів. Будинок отримав назву AQ2. 

«У нас є необхідний досвід і розуміння, як діяти зараз, щоб подолати будь-яку кризу. Наше кредо полягає в тому, що навіть в безпрецедентних умовах ми повинні виконувати свої зобов'язання перед людьми. Жодний виклик не є виправданням, а лише завданням, яке треба вирішити», – зазначає виконавчий директор ОК «ЖБК «Морський 1»  Андрій Якимчук.

За його словами, керівництво ОК «ЖБК «Морський 1» вживає всі заходи, щоб, з урахуванням безпекових питань, введення в експлуатацію будинку №2 відбулося у мінімально можливий термін. Всю актуальну інформацію щодо прогресу будівництва нового будинку можна дізнатись на сайті проєкту  AQ2,  який було оновлено для більш якісної комунікації з інвесторами. Люди в будь-який час можуть отримати відповіді на свої запитання від команди консультантів кооперативу за допомогою форми оперативного зворотного зв’язку. «З 24 лютого 2022 року в Одесі оголошували повітряну тривогу понад тисячу разів. Кожного разу це означає призупинення робіт і кожного разу після цього потрібен час, щоб відновити робочі процеси. Але ми працюємо і ведемо ефективну комунікацію з людьми, які довірили нам своє майбутнє. Серед іншого ми оновили сайт проєкту, зробивши його зручнішим, оновили логотип, контактну інформацію та форму зворотного зв’язку», – додав  Андрій Якимчук.

«Прямо зараз українські захисники героїчно б’ються за наше майбутнє. І щоденно захищають наші домівки. Отже, наш  обов’язок – мобілізувати ресурси й забезпечити військовим та їх близьким їх майбутнє. Спокій, комфорт і рівень життя, на який вони заслуговують. Саме завдяки ЗСУ роботи на всіх наших будівельних майданчиках продовжувались, що дозволило багатьом сім‘ям отримати ключі від нових квартир. Роботи тривають і триватимуть надалі попри будь-які виклики. Тому ми не тільки добудовуємо чи постійно покращуємо наші об‘єкти, ми розробляємо й акції для тих, хто вартий піклування», – підкреслив Андрій Никоньонок, GM (General Manager) корпорації «КУБ».

Довідка

Обслуговуючий кооператив «Житлово-будівельний кооператив «Морський 1», який будує ЖК AQUA MARINE, співпрацює з девелоперською корпорацією «КУБ», що з 2024 року спеціалізується на комплексних інфраструктурних проєктах в Україні та надає послуги з керування нерухомістю. Серед іншого «КУБ» займається антикризовим менеджментом щодо об’єктів, забудовники яких не змогли виконати свої зобов’язання перед інвесторами. Наразі «КУБ» опікується добудовою комплексу ЖК AQUA MARINE (до початку добудови проєкт мав назву ЖК «Золотий Берег»). За підсумками реалізації проєкту добудови своє житло отримають понад 1000 сімей.

Раніше корпорація «КУБ» та її засновники сприяли добудові таких ЖК, як «Гагарін Плаза», ЖК «Левітана» та ЖК «Рів’єра Сіті», забезпечивши квартирами більш ніж 1000 постраждалих родин. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...