• Головна
  • Тату Макі. Мистецтво і символізм татуювань з маками
Новини компаній
09:00, 26 березня

Тату Макі. Мистецтво і символізм татуювань з маками

Новини компаній

Татуювання давно перестали бути елементом конкретної культури та в процесі розвитку цього мистецтва, тату здобувало лише нові й нові значення. Розвивались техніки нанесення і створювались нові стилі. Авжеж, це не могло не вплинути також і на розширення кількості ескізів та створення нових символів, що відповідають сучасним соціокультурним проявам. У салоні VEAN TATTOO ми пропонуємо вам безліч варіантів татуювань у стилях і техніках, які ви для себе оберете. З нами ви можете бути певними, що будь-який обраний вами малюнок буде нанесено кваліфікованим майстром тату з дотриманням усіх санітарно-гігієнічних та безпекових норм.

Тату Макі. Мистецтво і символізм татуювань з маками, фото-1

Одним із таких символів, що набувають своєї популярності в сучасному світі є тату маки - ці надзвичайно гарні квіти знаходять відображення у різних куточках світу і однаково популярні як у чоловічих, так і в жіночих татуюваннях. Однією з найпоширеніших технік, в якій виконується малюнок маку, є акварель, адже саме за допомогою цієї техніки, можна передати не лише колір та об’єм, а й оригінальність квітки та її різноманітні текстури.

Значення татуювання маки

Ця червона квітка популярна у багатьох культурах і значення її сягає в глибоку давнину, адже згідно з легендами та переказами, мак проростає у полі з того місця, де впала кров сміливого воїна. Саме тому в слов’янській культурі мак глибоко вкоренився нарівні з національними символами і в сучасному українському символізмі має неабияке значення. Часто маки зображають у тандемі з колосками пшениці або польовими квітами і тату маки може змінювати та поглиблювати своє значення, залежно від того, які рослини зображено поруч.

Також мак - це квітка пам’яті, насамперед про військових, як то було з давніх-давен, але з часом, також і в більш загальному розумінні. Абстрактні та символічні зображення стилізують під плями крові, наприклад, щоб вшанувати загиблих.

Безумовно, варіантів зображення цієї квітки існує надзвичайно багато, а кількість їх щодня лише зростає, завдяки індивідуальним інтерпретаціям кожного майстра та власника таких татуювань.

Тату Макі. Мистецтво і символізм татуювань з маками, фото-2

Популярні техніки для виконання тату маки

Для виконання татуювання з маками, авжеж, використовують техніки та стилі, які до вподоби майбутньому власнику такого тату. І водночас є певні фаворити: реалізм та акварель. В стилі реалізм татуювання з маками частіше наносять чоловіки, адже великого розміру татуювання більше схожі на свіже фото, ніж малюнок, а в поєднанні з бажаними атрибутами замовника, такі татуювання більш ніж ефектно виглядають. Жінки та дівчата надають перевагу ніжнішим зображенням в акварельному виконанні. Завдяки деякому розмиванню контурів та приглушенню кольорів, червоні маки, не так яскраво виражені, як в реалізмі, перетворюються в фантастичні малюнки на тілі, сповнені змісту та глибини.

Татуювання маки однаково часто наносять на великих відкритих ділянках, як і невеликі мінімалістичні зображення, які легко заховати під одягом чи волоссям. Все залежить лише від побажань замовника та обмежується виключно його фантазією.

Тату Макі. Мистецтво і символізм татуювань з маками, фото-3

У студії VEAN TATTOO ви знайдете безліч варіантів ескізів цього популярного зображення, та зможете підібрати саме те, що ідеально підійде для втілення вашого задуму. Перша консультація з майстром безкоштовна, тож у вас буде можливість обговорити всі деталі та визначитися з ескізом. Не менш важливим у знайомстві з майстром тату є встановлення довірливих стосунків, що сприятиме полегшенню процедури. Крім того,наш спеціаліст зможе визначити ваш тип шкіри та скоригувати подальшу роботу, надати рекомендації щодо підготовки до процедури та подальшого догляду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...