• Головна
  • Жителю Одеської області, який нетверезим скоїв ДТП, повідомили про підозру
12:43, 23 березня
Надійне джерело

Жителю Одеської області, який нетверезим скоїв ДТП, повідомили про підозру

Жителю Одеської області, який нетверезим скоїв ДТП, повідомили про підозру

Слідчі повідомили про підозру водієві з Білгород-Дністровського району, який нетверезим сів за кермо і скоїв ДТП, внаслідок якої травмувалася людина.

Про це Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Подія сталася наприкінці минулого року ввечері у селі Шабо. Водій легковика повертаючи ліворуч, не впевнився в безпеці свого маневру, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мопедом, який рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок аварії тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості у вигляді забоїв та перелому нижньої кінцівки отримав пасажир двоколісника, якого з місця ДТП госпіталізували. Самі ж водії в автопригоді не постраждали. Перевірка обох керманичів на стан сп’яніння показала, що вони були нетверезі. Рівень алкоголю в організмі водія автівки перевищував допустиму норму майже в 9 разів.

Водій мопеда пояснив, що вжив алкогольний напій одразу після ДТП за що відносно нього поліцейські склали матеріали про адміністративні правопорушення, які скерували до суду.

Такі дії караються позбавленням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. Слідство триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
21:19, 6 травня
live comments feed...