• Головна
  • Одеситів закликали максимально економити електроенергію
10:06, 23 березня
Надійне джерело

Одеситів закликали максимально економити електроенергію

Одеситів закликали максимально економити електроенергію

В Одесі 22 березня 2024 року відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Виконавчого комітету Одеської міської ради.

Про це повідомили в Одеській міськраді.

Комісія, беручи до уваги ситуацію в енергосистемі України, розглянула питання про невідкладні заходи щодо заощадливого використання та економії електричної енергії в Одесі.

Так, Департаменту транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради та Комунальному підприємству «Одесміськелектротранс» необхідно вжити заходів з економії електричної енергії під час роботи громадського електричного транспорту, зменшивши на 50 відсотків кількість одиниць міського електричного транспорту на маршрутах.

Комунальному підприємству «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Одесміськсвітло» доручили дотримуватися режиму економії використання освітлення вулиць та доріг міста. Для цього планують скоротити використання вуличного освітлення до 30-40% або через зменшення інтенсивності роботи світлодіодних ламп, або завдяки скороченню кількості працюючих вуличних ліхтарів.

Організаціям і підприємствам рекомендували невідкладно вжити вичерпних заходів щодо скорочення споживання електроенергії, скоротити споживання електроенергії, яка витрачається на вуличне освітлення, вивіски, борди, зайве освітлення в магазинах, кав’ярнях, торговельно-розважальних центрах та інших закладах.

В мерії звернулися до одеситів з проханням максимально обмежити використання енергомістких приладів, особливо у пікові години споживання електроенергії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #світло #економія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...