• Головна
  • В Одесі затримали чоловіка, який на вулиці стріляв з пістолета
17:17, 22 березня
Надійне джерело

В Одесі затримали чоловіка, який на вулиці стріляв з пістолета

В Одесі затримали чоловіка, який на вулиці стріляв з пістолета

Поліцейські розслідують факт стрілянини у Приморському районі Одеси.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Вчора, 21 березня, ввечері на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Гагаріна між водієм таксі та пасажирами виник конфлікт, в ході якого керманич здійснив один постріл з пістолета у повітря та поїхав.

Зазначили, що конфлікт між водієм таксі та двома його пасажирами стався під час перевезення, коли один з чоловіків почав курити в салоні авто. Зупинивши автівку він наказав пасажирам вийти, однак клієнти наполягали на продовженні руху. Тоді водій дістав пістолет, вийшов з легковика і здійснив один постріл вгору. Злякані чоловіки вибігли з автомобіля, а керманич поїхав у невідомому напрямку.

Поліцейські встановили та затримали водія на одній з вулиць міста. Під час огляду місця події та обшуку автомобіля таксі слідчі вилучили гільзу, предмет, зовні схожий на пістолет та магазин з кількома набоями до нього. Все це буде скероване на експертизу, яка визначить їх походження. Зі слів водія, зброю та набої до неї він придбав в інтернеті для самооборони.

Поліцейські затримали правопорушника. Йому повідомили про підозру у хуліганстві. За скоєне порушнику загрожує до семи років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...