• Головна
  • Жителя Одеської області затримали «на гарячому» за збут гранати
13:14, 22 березня

Жителя Одеської області затримали «на гарячому» за збут гранати

Жителя Одеської області затримали «на гарячому» за збут гранати

Поліцейські «на гарячому» затримали жителя Білгорода-Дністровського за збут гранати. Під час обшуку за місцем мешкання фігуранта правоохоронці вилучили ще декілька бойових припасів.

Про це повідомили у поліції.

Викрили, задокументували та припинили протиправні дії співробітники Білгород-Дністровського районного відділу поліції спільно з оперативниками Департаменту військової контррозвідки СБУ, під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону.

Незаконна оборудка відбулась у центрі Білгорода-Дністровського. Слідчі районного відділу поліції разом зі спеціалістами управління вибухотехнічної служби поліції з місця події вилучили корпус ручної осколкової гранати й запал до неї, що, за попереднім висновком спеціалістів у конструктивному поєднані є вибухонебезпечним бойовим припасом.

Крім того, в якості речових доказів у правопорушника вилучили 3 тис. гривень, отримані за збут «товару».

А під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання зловмисника поліцейські також виявили дванадцять патронів різного калібру, п`ять гільз, димову гранату, три постріли гранатометні, корпус ручної осколкової гранати та два запали до неї.

Усі речові докази направлені на експертизу.

Слідчі затримали фігуранта у процесуальному порядку і за наявності достатніх доказів повідомили йому про підозру у придбанні, зберіганні, носінні та збуті бойових припасів без передбаченого законом дозволу. Це правопорушення кваліфікується за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Яким чином до чоловіка потрапили заборонені предмети, поліцейські встановлюватимуть в ході слідства.

Слідство триває.

Жителя Одеської області затримали «на гарячому» за збут гранати, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...