• Головна
  • Житель Одещини намагався підкупити прикордонника, - ФОТО
12:18, 21 березня
Надійне джерело

Житель Одещини намагався підкупити прикордонника, - ФОТО

Житель Одещини намагався підкупити прикордонника, - ФОТО

Поліцейські повідомили про підозру чоловіку за надання хабаря прикордоннику. Він пропонував 2000 доларів за безперешкодний перетин державного кордону. За надання хабаря фігурант на вісім років може потрапити за грати.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці встановили, що житель Авангардівської територіальної громади, діючи спільно з невстановленими особами, запропонував прикордоннику 2000 доларів за те, щоб той дозволив йому та його знайомим безперешкодно перетнути державний кордон з Молдовою поза межами пунктів пропуску.

Про таку пропозицію охоронець кордону повідомив своєму керівництву, після чого були вжиті заходи щодо документування протиправних дій зловмисника.

Чоловік зустрівся з прикордонником на одній з вулиць Роздільної та був затриманий поліцейськими після передачі ним неправомірної вигоди.

"За цим фактом ми розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України та повідомили порушнику про підозру. Суд задовольнив наше клопотання та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в сумі 242 тис. 240 грн. Відповідно до санкції статті йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої", - зазначила старша слідча Роздільнянського районного відділу поліції Римма Постнова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...