• Головна
  • В Одесі миють пам’ятники та готують фонтани до розконсервування, – ФОТО
13:09, 19 березня
Надійне джерело

В Одесі миють пам’ятники та готують фонтани до розконсервування, – ФОТО

В Одесі миють пам’ятники та готують фонтани до розконсервування, – ФОТО

На балансі Комунального підприємства «Сервісний центр» знаходяться 36 пам'ятників, розташованих по всьому місту, які не є культурною спадщиною, 16 бюветних комплексів з різним горизонтом свердловин – від 80 до 120 метрів, а також міські фонтани і пожежні водойми.

Про це повідомили в Одеській міській раді.

В обов'язки співробітників підприємства входить обслуговування всіх цих об'єктів та прилеглої до них території цілий рік. Щодня комунальники виконують обхід підпорядкованих об’єктів для своєчасного виявлення можливих пошкоджень або непрацюючих елементів. Двічі на тиждень проводиться санітарне прибирання територій.

Минулого тижня працівники КП «Сервісний центр» виконували роботи з обслуговування устаткування фонтанів перед розконсервацією. Як завжди, перші фонтани планується запустити вже 1 квітня.

Також співробітники ділянки з обслуговування об'єктів монументального мистецтва провели миття цілої низки пам'ятників, які не є культурною спадщиною.

Починаючи з весняного періоду, коли встановлюється гарна погода, і до самої осені пам'ятники миють двічі на місяць. Для очищення пилу використовують спеціальні хімічні засоби і спецтехніку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...