• Головна
  • ОТЕФК – коледж, у якому престижно здобувати освіту
Новини компаній
11:00, 19 березня

ОТЕФК – коледж, у якому престижно здобувати освіту

Новини компаній

Якісна фахова освіта - важлива база для будь-якого працівника державного чи приватного сектору. Для досягнення успіху в майбутньому студенту важливо не тільки правильно визначити напрямок навчання, а й відповідально підійти до вибору освітнього закладу, де він буде здобувати освіту та зможе отримати необхідні знання для подальшого покращення власних здібностей, що обов'язково сприятиме отриманню престижної професії.

ОТЕФК – коледж, у якому престижно здобувати освіту, фото-1

Одеський торговельно-економічний фаховий коледж - це саме той заклад освіти, який готує міністрів, голів пенсійних фондів, різних структурних підрозділів державних установ, а також керівників відділів у банківських, фінансових установах та підприємствах. Серед випускників ОТЕФК багато успішних керівників та спеціалістів, яким вдалося досягти мрії – отримати якісну освіту та престижну роботу після завершення навчання. Якщо Ви прагнете отримати освіту, яка стане першою ланкою на шляху до успішного майбутнього, ОТЕФК - те місце, де можливо розпочати свій освітній шлях! Уже зараз можна записатися на підготовчі курси для подальшого вступу за спеціальностями «Підприємництво, торгівля та логістика», середня освіта «Фізична культура», «Туризм, рекреація» або «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Даний заклад- це не тільки потужна навчальна база, а й можливість для особистісного всебічного розвитку.

ОТЕФК – коледж, у якому престижно здобувати освіту, фото-2

Переоцінити важливість якісної вищої освіти складно, адже вона забезпечує для фахівцянаступні можливості:

  • критично мислити та оцінювати обставини;
  • швидко виконувати поставлені задачі;
  • будувати стратегії та тактичні кроки, які в подальшому дозволять досягати високих цілей та розвивати бізнес, створювати умови для успішного розвитку окремих підприємств та цілих галузей.

На шляху до досягнення поставленої мети, а саме - випуску з вищого навчального закладу здобувачам потрібна можливість всебічно розвиватися, спілкуватися з однокурсниками, отримати змогу розкрити свій власний потенціал.

Значну частину студентського життя в ОТЕФК складає наукова робота, де здобувачі мають змогу брати участь у різних конкурсах, конференціях, олімпіадах, пропонуючи власний погляд на різну проблематику, створюючи нові проєкти, захищаючи їх та навчаючись презентувати себе. Дебати, ділові ігри, конкурси - це саме та частина студентської активності, яка дозволяє проявлятися активним особистостям та будувати стабільні соціальні взаємини. В ОТЕФК створені всі умови, аби здобувачі могли не тільки отримувати якісну освіту, а й соціалізуватися, демонструвати власний потенціал з різних боків, навчитися розв’язувати найрізноманітніші задачі.

ОТЕФК – коледж, у якому престижно здобувати освіту, фото-3

Практика - важлива частина навчання в ОТЕФК

Обираючи в якості навчального закладу Одеський торговельно-економічний фаховий коледж, Ви можете бути впевнені у високому рівні професіоналізму педагогічного колективу. Тут працюють науково- педагогічні працівники, які мають багаторічний досвід роботи, можуть запропонувати здобувачам інноваційні підходи до вивчення різних дисциплін. Крім того, у коледжі є все необхідне обладнання для повноцінного навчання. Окрім теоретичних знань, які в коледжі підкріплюються лабораторними, практичними завданнями, здобувачі мають змогу проходити практику в найкращих українських компаніях та провідних державних установах. Цей факт дозволяє здобувачам отримувати не тільки важливу теоретичну базу, а й поглиблювати знання з використанням практичного досвіду.

Якщо Ви вже визначилися з фахом та хочете вступити в один з найпрестижніших коледжів України, ОТЕФК готовий відкрити свої двері саме для Вас! Детальніше з умовами вступу та проходження підготовки можна ознайомитися на офіційному сайті коледжу https://ofek-knteu.od.ua/.

Приймальна комісія: вул .Інглезі, 6, каб.8

Тел. 094-863-20-17, 048-793-2017 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ОТЕФК. Одеський торговельно-економічний фаховий коледж #Якісна фахова освіта
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...