• Головна
  • На захисті критичної інфраструктури Одеси – дизельні електростанції Dalgakiran
Новини компаній
15:00, 18 березня

На захисті критичної інфраструктури Одеси – дизельні електростанції Dalgakiran

Новини компаній

Ефективна і автономна енергетична система – сьогодні є обов'язковим елементом стабільної роботи комерційних структур та державних органів. Такі системи забезпечують виконання державних функцій навіть в умовах критичних ситуацій та припинення стабільного електропостачання внаслідок непередбачуваних подій.

Що можна зробити, щоб протидіяти непередбачуваним ситуаціям?

За таких умов необхідні автономні системи, які дають можливість підтримувати роботу і дієвість:

  • інфраструктурних складових міст і регіонів;
  • збройних сил;
  • підрозділів правоохоронних органів.

Енергетична автономність відділень прокуратури Одеської області

Резервне живлення для роботи прокуратури Одеської області як нагальна потреба, виникла у 2023 році. Місто, яке є морським вузлом України, що поєднує країну зі світом, постійно знаходиться під ворожими обстрілами. Саме тому для стабільної роботи прокуратури, виникла потреба створити автономну резервну енергетичну систему.

Водночас встановлення одного генератора не розв'язувало проблему – необхідно організувати енергетичну автономну підтримку всіх підрозділів та відділів прокуратури по області.

Для встановлення обрано оптимальні за показниками генератори лінійки DJ-BD

Державна установа провела тендерні закупівлі і за їх результатами обрано дизельні електростанції Dalgakiran. Для закупівлі та встановлення замовники звернули увагу на генератори лінійки DJ-BD, де застосовуються дизельні двигуни, виготовлені французькою компанією Moteurs Baudouin.

Ключова характеристика цих двигунів – високі показники економічності і надійності. Також вони мають ефективне співвідношення конкурентної вартості і енергетичних та користувацьких можливостей.

Встановлено вісім генераторів на дизелі у відділеннях правоохоронного органу як в місті, так і в області:

  • 4 генератори DJ21BD з показниками потужності 16,8 кВт;
  • 2 генератори моделі DJ33BD з потужністю 26,4 кВт .

Також встановлено по одному генератору:

  • DJ35BD SMART – 28 кВт.
  • DJ220BD SMART – 176 кВт.
На захисті критичної інфраструктури Одеси – дизельні електростанції Dalgakiran, фото-1

Сервісне обслуговування і постійна готовність

Ефективність роботи генератора забезпечується якісними параметрами складання та виготовлення деталей, постійним і професійним технічним обслуговуванням. Обладнання, яке має працювати безвідмовно та надійно, повинно мати якісне сервісне обслуговування. Це дає змогу отримати генераторні пристрої, які будуть у постійній готовності до роботи.

Сервісний підрозділ компанії “Далгакиран компресор Україна” забезпечує необхідне і своєчасне обслуговування генераторів. Для цього працюють фахівці, що застосовують свої знання і досвід, необхідні для заміни сертифіковані запасні частини. Також спеціалісти компанії мають єдину в Україні офіційну угоду щодо сервісного обслуговування двигунів європейського виробника Baudouin.

Генератори вже в строю

Наприкінці 2023 року, вся система автономного забезпечення підрозділів Одеської прокуратури в місті та області встановлена. Надійні та завжди готові до роботи системи автономного електроживлення виконують свою важливу функцію під час війни у забезпеченні безперебійної роботи інфраструктурних об'єктів правоохоронного органу.

На захисті критичної інфраструктури Одеси – дизельні електростанції Dalgakiran, фото-2

Джерело інформації

https://dalgakiran.ua/uk/proekti/proekty-dizelnyh-elektrostantsij/dizelni-elektrostantsiyi-dalgakiran-dlya-odeskoyi-oblasnoyi-prokuraturi/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дизельні електростанції Dalgakiran
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...