• Головна
  • Огляд житлового комплексу Crystal Park Tower
Новини компаній
14:17, 18 березня

Огляд житлового комплексу Crystal Park Tower

Новини компаній
Огляд житлового комплексу Crystal Park Tower, фото-1

“Мій дім моя фортеця” – вислів, який ідеально підходять до концепції ЖК Crystal Park Tower, оскільки це місце асоціюється з острівцем спокою серед швидкого океану життя столиці.

Дім, де відпочиваєш душею

Київ – сучасний мегаполіс, який дарує безліч неймовірних можливостей та манить багатьох своїм динамічним способом життя. Проте, аби завжди залишатися продуктивним і досягати нових вершин, іноді варто поставити життя на паузу та відпочити. Такою була створена концепція житлового комплексу Crystal Park Tower, куди хочеться повертатися додому й відновити сили після довгого дня.

Купити квартиру в такому житловому масиві, який знаходиться в зеленому парку імені Івана Багряного посеред мегаполіса, означає створити вигідну інвестицію в щасливе й здорове майбутнє. Можливість щоденних прогулянок серед зелені, відпочинку серед тіні дерев або ж активного дозвілля на свіжому повітрі безпосередньо впливає на підвищення якості життя мешканців.

Головною ідеєю ЖК Crystal Park Tower є створити можливість для його мешканців заряджатися на нові перемоги кожного дня вдома: вам не потрібно буде чекати вихідних чи якогось свята аби поїхати за місто та насолодитися природою там, ви можете кожного дня приходити до себе у квартиру і відпочивати душею, споглядаючи природні краєвиди в себе з вікна, не виїжджаючи за межі Києва.

Якість за яку можна поручитися

Житловий масив Crystal Park Tower є ще одним вдалим і блискучим проєктом Джона Сіферта, голови компанії InterContinental Hotels Group, де досвід команди й використання найліпших матеріалів дають відмінний результат у вигляді якісних і функціональних будівель.

Архітектура цього проєкту було розроблена з урахуванням сучасних тенденцій у будівництві житлових комплексів бізнес-класу: просторість помешкань, світлий фасад будівлі, панорамні вікна, що забезпечують максимальне проникнення світла в апартаменти. Були застосовані інноваційні технології при будівництві, які є ефективними й водночас екологічними.

Перший поверх будівлі розрахований на комерційні приміщення, що створює комфортні умови життя для жителів комплексу, коли потрібна сфера послуг знаходиться прямо під рукою. Шевченківський район столиці, де розташований Crystal Park Tower, пропонує розвинуту й різноманітні інфраструктуру, таку як:

  • кафе і ресторани: “il Molino”, “UNI BURGER”, “Кіно Кухня”, “Пузата хата”
  • магазини, супермаркети: “Сільпо”, “Аврора”, “Муза”, “by Nino shop”
  • навчальні заклади: Акторська школа Abstar, Спеціалізована школа №71, Видавничо-поліграфічний інститут НТУУ "КПІ", Фізико-хімічний корпус НМУ імені О.О. Богомольця
  • медичні установи, салони краси: Київська міська клінічна лікарня №14, салон краси "TUFI", КНП "Олександрівська клінічна лікарня м. Києва", відділення патології слуху та мовлення "СУВАГ", “Оберіг”

Рішення орендувати квартиру в Crystal Park Tower супроводжується рядом зручних послуг таких як паркінг, охорона, консьєрж, швейцар. Сервіс криється в деталях, тож у цьому ЖК він на найвищому рівні, як і личить будівлям бізнес-класу. Просторий підземний паркінг забезпечить зручність власникам автомобілів, охорона здійснюється цілодобово, консьєрж сервіс орієнтований на задоволення щоденних потреб мешканців, а привітний швейцар завжди готовий допомогти з багажем.

Спеціалісти з нашої агенції нерухомості T.H.E. Capital мають значний досвід у сфері купівлі-продажу елітної нерухомості й готові надати вам професійну підтримку при покупці квартири в ЖК Crystal Park Tower. Ми готові запропонувати вам найкращі пропозиції та допомогти обрати оптимальний варіант житла, який відповідатиме всім вашим вимогам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...