• Головна
  • На Одещині попередили незаконну оборудку з бойовими припасами
13:55, 18 березня

На Одещині попередили незаконну оборудку з бойовими припасами

На Одещині попередили незаконну оборудку з бойовими припасами

Правоохоронці затримали місцевого громадянина під час збуту малознайомому чоловіку двох корпусів гранат із запалами.

Про це повідомили у поліції.

Незаконна оборудка відбулась на центральній вулиці одного з сіл Успенівської ОТГ. Слідчі територіального підрозділу поліції разом зі спеціалістами управління вибухотехнічної служби ГУНП в Одеській області з місця події вилучили та скерували на експертизу два корпуси ручних осколкових гранат і запали до них. За попереднім висновком спеціалістів, у конструктивному поєднанні вони є вибухонебезпечними бойовими припасами Ф-1.

Фігуранта затримали в процесуальному порядку відразу після отримання грошей і за наявності достатніх доказів повідомили йому про підозру у придбанні, зберіганні та збуті бойових припасів без передбаченого законом дозволу. Це правопорушення кваліфікується за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Яким чином до чоловіка потрапили гранати поліцейські встановлюватимуть в ході слідства.

Викрили, задокументували протиправні дії та затримали чоловіка оперативники та слідчі відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції спільно зі співробітниками управління карного розшуку ГУНП в Одеській області, за силової підтримки батальйону поліції особливого призначення обласної поліції, під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону.

На Одещині попередили незаконну оборудку з бойовими припасами, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...