• Головна
  • Керуюча компанія чи ЖКС? Кому сплачувати за послуги?
Офіційно
13:00, 18 березня

Керуюча компанія чи ЖКС? Кому сплачувати за послуги?

Офіційно
Керуюча компанія чи ЖКС? Кому сплачувати за послуги?, фото-1

В Одеській міській раді повідомили про численні звернення одеситів, які останніми днями почали отримувати одночасно рахунки від ЖКС та приватних керуючих компаній. 

Ця ситуація внесла певну плутанину, оскільки мешканці ряду будинків отримали квитанцію ГЕРЦ із нарахуваннями ЖКС замість керуючих компаній. 

У лютому 2024 року після отримання скарг від мешканців було проведено інвентаризацію документації в сфері ЖКГ. 

Під час перевірки були виявлені численні факти підробки документів та незаконного переведення значної частини будинків зі сфери управління «ЖКС «Порто-Франківський» та «ЖКС «Фонтанський» до спеціально створених для цього приватних керуючих компаній.

Керуюча компанія чи ЖКС? Кому сплачувати за послуги?, фото-2

Інформацію щодо виявлених порушень передано до правоохоронних органів. На сьогодні відкриті кримінальні провадження, триває слідство.

Мешканцям відповідних будинків пояснили, що сьогодні послуги з управління їхніми будинками надають відповідні КП «ЖКС». Тому одеситам радять своєчасно сплачувати нарахування, відображені у квитанціях ГЕРЦ.

У своєму зверненні міська влада підкреслила, що виступає за конкурентний розвиток приватних комунальних компаній, але лише тих, які дотримуються законодавства та не вводять в оману людей.

https://omr.gov.ua/ua/news/237034/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...