• Головна
  • Подряпав її машину: в Одесі жінка побила колишнього чоловіка бейсбольною битою
12:34, 15 березня

Подряпав її машину: в Одесі жінка побила колишнього чоловіка бейсбольною битою

Подряпав її машину: в Одесі жінка побила колишнього чоловіка бейсбольною битою

Позбавлення волі загрожує одеситці за спричинення тяжких тілесних ушкоджень колишньому співмешканцю. Правопорушниця битою побила потерпілого по голові. Його доставили до лікарні непритомним.

Про це повідомили у поліції.

Подія сталася ввечері у дворі багатоповерхівки на вулиці Академіка Корольова. Поліцейські встановили, що чоловік прийшов додому до колишньої співмешканки з наміром помиритися. Жінка в оселю його не впустила, розмова між ними не склалася і він пішов геть.

Спостерігаючи за колишнім з вікна квартири, одеситка побачила як той підібрав шматок цегли і подряпав ним її автівку, припарковану неподалік житлового будинку. Обурившись цим вчинком, жінка схопила бейсбольну биту, вибігла на вулицю і кілька разів вдарила нею чоловіка по голові. Той впав і втратив свідомість.

Містянка викликала «швидку». Лікарі сповістили про подію поліцію та госпіталізували постраждалого з відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, переломом кісток склепіння та основи черепа.

В ході огляду місця події правоохоронці вилучили биту, яку скерували на експертизу, а правопорушницю затримали.

«За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, ми під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантці про підозру у скоєнні правопорушення, що кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, а саме в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Слідство триває», - повідомив т.в.о. начальника слідчого підрозділу відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 Дмитро Савченко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...