• Головна
  • Житель Одеського району чинив домашнє насильство над батьками
11:15, 13 березня
Надійне джерело

Житель Одеського району чинив домашнє насильство над батьками

Житель Одеського району чинив домашнє насильство над батьками

Чоловік з Одеського району чинив протиправні дії у вигляді зберігання вдома гранати та домашнього насильства над літніми батьками, за що отримає покарання.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

В повідомленні зазначили, що на спецлінію «102» надійшло повідомлення від літнього чоловіка з Усатівської сільської громади про вчинення відносно нього та його дружини домашнього насильства з боку їхнього сина. За вказаною громадянином адресою одразу прибув наряд поліції, який встановив, що чоловіка обурили зауваження батьків щодо надмірного вживання ним алкоголю. Він почав на них лаятися та трощити все, що потрапляло під руку. Крім того, поліцейські з’ясували, що кривдник може зберігати за місцем мешкання гранату.

На місце події викликали поліцію та співробітників управління вибухотехнічної служби. Провівши обшук, правоохоронці виявили в кімнаті правопорушника корпус ручної осколкової гранати Ф-1 та запал до неї. Небезпечні предмети вилучили і скерували на експертизу. За висновком експерта, при конструктивному поєднанні вони належать до боєприпасів і придатні до вибуху.

За вчинення домашнього насильства щодо батьків поліцейські склали відносно правопорушника адміністративні матеріали та скерували до суду. За це правопорушення чоловіку загрожує штраф від 170 до 340 грн або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, або адміністративний арешт на строк до десяти діб. Також він поставлений на профілактичний облік поліції за категорією «Кривдник».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...