• Головна
  • Дивувати та допомагати стало простіше! В "АТБ" з'явились подарункові сертифікати на купівлю товарів
Новини компаній
15:00, 11 березня

Дивувати та допомагати стало простіше! В "АТБ" з'явились подарункові сертифікати на купівлю товарів

Новини компаній

Ставши форпостом продовольчої безпеки в найскладніший період новітньої історії України, «АТБ» системно підтримує наших захисників і суспільство загалом, впроваджує соціально значущі ініціативи, реалізує безпрецедентні благодійні проєкти.

У перші дні весни в дискаунтерах найбільшої торговельної мережі країни, а також на сайті інтернет-магазину «АТБ» у вільному продажу з'явилися подарункові сертифікати, що мають номінали 300, 500 та 1000 гривень. Вони не є іменними, тож запросто можуть стати ідеєю для нетривіального подарунка або бути використані у благодійних цілях.

Дивувати та допомагати стало простіше! В "АТБ" з'явились подарункові сертифікати на купівлю товарів , фото-1

Умови придбання та використання сертифікатів «АТБ» максимально прості. Випущений в електронному або паперовому вигляді такий сертифікат має унікальній номер-код, який надає пред’явнику право отримання товарів на відповідну суму. Використати кожен із них можна лише один раз для оплати в будь-якому з майже 1200 магазинів мережі у різних куточках країни. Нагадаємо, що асортимент дискаунтерів мережі сьогодні перевищує 3,5 тис. найменувань гарантовано свіжих продуктів та якісних товарів першої необхідності за доступними цінами.

Діє сертифікат «АТБ» будь-якого номіналу протягом одного року з моменту його купівлі. Перевірити це можна онлайн за цим посиланням.

Для юридичних осіб за потреби (необхідно підписати окрему угоду) є опція встановлення будь-якого іншого строку дії.

Якщо вартість товарів у пред'явника сертифіката більша, ніж його номінал, доступна доплата готівковими коштами або банківською карткою.

За подарункові сертифікати, котрі придбані громадянами в магазинах або на сайті «АТБ», можна купити алкогольні та тютюнові вироби, проте така опція недоступна для сертифікатів, які були придбані юридичними особами для благодійних проєктів.

У разі необхідності більш детальну інформацію про подарункові сертифікати можна отримати у адміністрації магазину або за телефоном гарячої лінії Корпорації «АТБ» 0-800-500-415.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...