• Головна
  • На вулицях Одеси продовжують виконувати роботи з благоустрою прибудинкових територій
13:02, 9 березня
Надійне джерело

На вулицях Одеси продовжують виконувати роботи з благоустрою прибудинкових територій

На вулицях Одеси продовжують виконувати роботи з благоустрою прибудинкових територій

Протягом тижня працівники комунальних підприємств «Житлово-комунальних сервісів» виконували низку ремонтних робіт у підпорядкованих будівлях.

Про це повідомили в Одеській міськраді.

Цього тижня, фахівці КП «ЖКС «Вузівський» виконали поточний ремонт покрівлі за адресами: вул. Ак. Філатова,13, вул. Героїв Крут, 2/4 і пр-т Небесної Сотні, 30. Також провели роботи з поточного ремонту м'якої покрівлі над входом у під'їзд за адресою: вул. Щоглова, 20. Із залученням спецтехніки замінили ділянки трубопроводу водовідведення за адресою: вул. Генерала Петрова, 8. Крім того, виконали заміну ввідного рубильника та ревізію контактної частини в електрощитовій за адресою: вул. Космонавтів, 3.

Робітники «ЖКС «Хмельницький» замінили аварійну ділянку холодного водопостачання за адресою: вул. Середня, 61, провели заміну водостічних труб за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 42 і замінили ділянки каналізаційних труб за адресою: вул. Балківська, 193 в 5 квартирах. Також виконали роботи по заміні ділянки каналізаційних труб до підвального приміщення за адресою: вул. Дальницька, 15. Крім того, відновили вуличне освітлення в будинку за адресами: вул. Середня, 45 і вул. Болгарська, 23. Відремонтували підлогу в галереї за адресою: вул. Болгарська, 79 і сходи за адресою: вул. Генерала Цвітаєва, 34.

Працівники КП «ЖКС «Порто-Франківський» провели заміну водостоків та виконали санітарне підрізання дерев за адресою: Канатна, 16 і відремонтувати тверде покриття двору за адресою: вул. Катерининська, 73.

Фахівці КП «ЖКС «Фонтанський» із залученням спецтехніки, виконали роботи з заміни водостічної труби за адресою: вул. В'ячеслава Чорновола, 7А і замінили ділянки трубопроводу водовідведення за адресою: вул. Канатна, 62. Також із залученням спецтехніки провели санітарне підрізання дерев за адресами: Італійський бульвар, 11, вул. Педагогічна, 22 і пр-т Шевченка, 10/9.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #благоустрій міста
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...