• Головна
  • Ударив ножем через зауваження: 15-річному жителю Одеси загрожує ув’язненння за поранення перехожого
12:31, 6 березня

Ударив ножем через зауваження: 15-річному жителю Одеси загрожує ув’язненння за поранення перехожого

Ударив ножем через зауваження: 15-річному жителю Одеси загрожує ув’язненння за поранення перехожого

Про подію, яка сталася ввечері на Адміральському проспекті, правоохоронцям повідомили очевидці. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що чоловік прогулювався із собакою та зробив зауваження підліткам, які підняли галас на одному з дитячих майданчиків.

Про це повідомили у поліції.

Одному з юнаків це не сподобалось, і він почав сперечатись з перехожим.

Між чоловіком та хлопцем розпочалась штовханина, в ході якої останній дістав ніж та наніс ним декілька ударів в груди опонента. Після скоєного правопорушник втік, а знаряддя злочину викинув по дорозі.

Потерпілого лікарі госпіталізували до медичного закладу з трьома проникаючими колото-різаними ранами задньої та передньої поверхні грудної клітки. Нині його життю нічого не загрожує.

Того ж вечора поліцейські встановили особу підлітка і знайшли викинутий ним ніж, яким скерували на експертизу.

«Зібравши достатньо доказів, ми повідомили юнакові про підозру у заподіянні умисних тяжких тілесних ушкоджень, тобто умисних тілесних ушкоджень, небезпечних для життя потерпілого в момент заподіяння. Згідно із санкцією ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, за цей злочин передбачене покарання від пʼяти до восьми років увʼязнення. Хлопець вже досяг віку, з якого настає кримінальна відповідальність за цей злочин, тому відповідатиме за свої дії. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Слідство триває під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси», - повідомив слідчий Одеського районного управління поліції № 1 Андрій Шелеп.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...