• Головна
  • Трьом одеситам, які незаконно придбали та зберігали наркотики і психотропи, загрожує в'язниця
10:22, 6 березня

Трьом одеситам, які незаконно придбали та зберігали наркотики і психотропи, загрожує в'язниця

Трьом одеситам, які незаконно придбали та зберігали наркотики і психотропи, загрожує в'язниця

Правоохоронці викрили зловмисників під час патрулювання Пересипського і Приморського районів Одеси. Двоє з них мають судимості за аналогічні правопорушення, а третій – за грабіж. 

Про це повідомили у поліції.

Першого одесита поліцейські зупинили на вулиці Балківській. В нього вилучили п’ять згортків з метадоном та пристрій для його вживання. Другий містянин попав у поле зору правоохоронців на вулиці Льва Толстого. При собі чоловік мав пігулку з аналогічним наркотичним засобом. Третього чоловіка виявили на вулиці Новосельського, і він зберігав при собі пакет з майже двома грамами, що є великим розміром, психотропної речовини PVP. Речові докази слідчі скерували на експертизу, яка підтвердила їх належність до наркотиків та психотропів.

Двоє громадян стверджують, що підібрали заборонені речовини на вулиці, а третій нібито «придбав у незнайомця». Усі троє правопорушників пояснюють, що зберігали їх для власного вживання.

За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі повідомили фігурантам про підозру за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України. Двом фігурантам – у незаконному придбанні, зберіганні наркотичних засобів, без мети збуту, вчинених протягом року після засудження за цією статтею, а третьому – у незаконному придбанні, зберіганні психотропних речовин у великих розмірах без мети збуту. Чоловікам загрожує покарання у вигляді штрафу від 34 до 85 тис. грн або позбавлення волі на строк до трьох років.

Досудові розслідування кримінальних проваджень здійснюють слідчі відділень поліції № 1 та № 2 Одеського районного управління № 1 під процесуальним керівництвом Суворовської і Приморської окружних прокуратур міста Одеси.

В ході слідства поліцейські встановлюють канали надходження заборонених засобів до підозрюваних.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...