• Головна
  • Перетворив квартиру на наркопритон: одеситу загрожує позбавлення волі
16:12, 4 березня
Надійне джерело

Перетворив квартиру на наркопритон: одеситу загрожує позбавлення волі

Перетворив квартиру на наркопритон: одеситу загрожує позбавлення волі

Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Одеси, який перетворив свою квартиру на наркопритон. Чоловік надавав оселю знайомим для вживання наркотичних засобів та психотропних речовин, які вони приносили з собою. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі від трьох до пʼяти років.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці встановили, що житель Київського району міста влаштував у власній квартирі наркопритон, де разом зі своїми знайомими вживав наркотичні засоби та психотропні речовини.

Наркотики та психотропи для себе він отримував від відвідувачів в якості "оплати" за надання їм приміщення. Серед "асортименту", який наркозалежні приносили в оселю правопорушника, були метадон, екстракт канабісу та PVP.

Під час санкціонованого обшуку з квартири фігуранта слідчі вилучили шприц із залишками метадону та білу таблетку з аналогічним наркотичним вмістом, пʼять ампул від "димедролу", фрагмент полімерної пляшки, металевий циліндричний предмет та інші речі із нашаруваннями екстракту канабісу та PVP, які застосовувались для вживання наркотиків і психотропів. Походження наркотичних засобів та психотропних речовин правоохоронці підтвердили за допомогою експертного дослідження.

"Зібравши достатню кількість доказів ми під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси висунули фігуранту обвинувачення за ч. 1 ст. 317 Кримінального кодексу України. Йдеться про надання приміщення для незаконного вживання наркотичних засобів та психотропної речовини. За скоєне зловмиснику загрожує від трьох до пʼяти років увʼязнення", - повідомила старша слідча територіального підрозділу поліції Марина Самокиш.

Обвинувальний акт поліцейські скерували до суду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...