• Головна
  • Одесит незаконно побудував автомийку на чужій земельній ділянці
11:43, 4 березня
Надійне джерело

Одесит незаконно побудував автомийку на чужій земельній ділянці

Одесит незаконно побудував автомийку на чужій земельній ділянці

Поліцейські відправили зловмисника на лаву підсудних через те, що він самовільно зайняв земельну ділянку в Одесі, яка перебуває у комунальній власності, та побудував на ній автомийку. За скоєне йому загрожує до трьох років обмеження волі.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці встановили, що громадянин самовільно зайняв розташовану на вулиці Проценка земельну ділянку. І хоча одеситу було відомо, що вона належить громаді, не маючи жодних дозвільних документів, він самовільно побудував на ній автомийку самообслуговування. На нерухомій комунальній власності були зведені одноповерхова нежитлова капітальна будівля для тимчасового перебування людей з водопостачанням, каналізацією, водовідведенням, електроосвітленням та вбиральнею, а також чотири металеві навіси – пости для миття автомобілів з усім необхідним інженерним обладнанням.

"На незаконно зведені споруди накладено арешт, а правопорушнику висунуто обвинувачення за ч. 3 ст. 197-1 Кримінального кодексу України у самовільному будівництві будівель або споруд на самовільно зайнятій земельній ділянці. Відповідно до чинного законодавства, таке правопорушення карається штрафом від 17 до 68 тисяч гривень або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років. Обвинувальний акт скерований до суду", - розповіла слідча територіального підрозділу поліції Катерина Абхінадзе.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...