• Головна
  • Одеситу загрожує ув’язнення через продаж зброї та вибухових пристроїв, – ФОТО
16:36, 1 березня
Надійне джерело

Одеситу загрожує ув’язнення через продаж зброї та вибухових пристроїв, – ФОТО

Одеситу загрожує ув’язнення через продаж зброї та вибухових пристроїв, – ФОТО

В Одесі викрили місцевого чоловіка у збуті бойових припасів, вибухових речовин та пристроїв.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Спочатку чоловік збув корпус ручної гранати та запал, які згідно з висновком експертів утворюють ручну наступально-оборонну гранату, що містить заряд вибухової речовини та належить до бойових припасів.

А згодом фігурант за шість тисяч гривень продав запал та корпуси двох гранат, які, за попередніми висновками спеціалістів, належать до вибухових речовин та вибухових пристроїв, три пістолети невідомого походження з магазинами, майже 250 набоїв різного калібру, а також попередньо учбові два запали, два підривачі, протитанкову гранату, корпус протипіхотної міни та сигнальну ракету.

У чоловіка вилучили з незаконного обігу усі предмети, якими він торгував та скерували на експертизу, а також гроші, отримані ним за збут «товару».

Крім того, поліцейські вилучили у фігуранта пакет з зеленою речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну. Її також скерували на експертні дослідження, за результатами яких буде прийнято рішення щодо додаткової кваліфікації.

Наразі ж слідчі повідомили правопорушнику про підозру. Незаконна оборудка може обернутися для чоловіка сімома роками ув’язнення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...