• Головна
  • П'яний житель Одещини потрапив в аварію на краденому авто, - ФОТО, ВІДЕО
14:17, 1 березня
Надійне джерело

П'яний житель Одещини потрапив в аварію на краденому авто, - ФОТО, ВІДЕО

П'яний житель Одещини потрапив в аварію на краденому авто, - ФОТО, ВІДЕО

П’яний житель Березівщини викрав автомобіль товариша і потрапив у ДТП. Правопорушнику вже повідомили про підозру та обрали запобіжний захід. За скоєне чоловіку загрожує ув’язнення.

Про це розповіли в пресслужбі ГУНП. 

До поліції звернувся житель Курісовської ОТГ і повідомив про зникнення його лекговика Daewoo Nexia, який він залишив із ключами у замку запалення біля маєтку односельця, в якого був у гостях.

Оперативники встановили, що автомобіль забрав товариш заявника. Поліцейські з’ясували, що зловмисник з потерпілим відпочивали у спільного знайомого, де розпивали спиртні напої. У гостях власник автівки заснув, а його товариш скористався нагодою і поїхав кататися. Однак між селами Новомиколаївка та Сербка не впорався з керуванням і з'їхав з дороги у кювет. Водій не постраждав, лише автомобіль зазнав механічних пошкоджень. Щоб уникнути відповідальності, правопорушник кинув машину, а сам втік додому. Там його і розшукали.

Свій вчинок він пояснив надмірним сп’янінням. Перевірка чоловіка на стан сп’яніння показала перевищення допустимої норми майже у сім разів.

Викрадену автівку поліцейські вилучили в якості речового доказу, а правопорушника затримали та повідомили про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом. Цей злочин карається обмеженням волі від трьох до пʼяти років або позбавленням волі на той самий строк. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Слідчі дії тривають.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...