• Головна
  • В Одеській області судитимуть водія, який у нетверезому стані збив пішохода
14:44, 28 лютого

В Одеській області судитимуть водія, який у нетверезому стані збив пішохода

В Одеській області судитимуть водія, який у нетверезому стані збив пішохода

Ізмаїльські поліцейські відправили на лаву підсудних водія, який нетверезим сів за кермо і наїхав на пішохода.

Про це повідомили у поліції.

Потерпілий отримав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. 

Подія сталася наприкінці листопада вдень у селі Нова Некрасівка. Поліцейські встановили, що житель міста Ізмаїл, рухаючись селом на автомобілі «CHEVROLET», не врахував дорожню обстановку, не дотримався безпечних дистанції та інтервалу і здійснив наїзд на місцевого жителя, який йшов попереду по узбіччю дороги у попутному напрямку.

Потерпілого госпіталізували до лікарні, де йому діагностували чисельні переломи таза та ребер. Спричинені чоловіку тілесні ушкодження, згідно з висновком судово-медичної експертизи, відносяться до категорії середньої тяжкості.

Перевірка водія на стан сп’яніння показала, що він був п’яний.

«Після проведення низки експертиз та зібрання достатніх доказів ми під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури висунули водієві обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження. Цей злочин кваліфікується за частиною 1 статті 286-1 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт ми вже скерували до суду. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років», - розповів старший слідчий слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Федір Чифліклій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...