• Головна
  • На Одещині нетверезий чоловік прискіпався до сусіда та побив його
14:27, 26 лютого
Надійне джерело

На Одещині нетверезий чоловік прискіпався до сусіда та побив його

На Одещині нетверезий чоловік прискіпався до сусіда та побив його

Житель Болградського району п’яним прискіпався до сусіда та побив його. Поліцейські повідомили чоловіку про підозру в нанесені тяжких тілесних ушкоджень. За скоєне правопорушнику загрожує до восьми років ув’язнення.

Про це розповіли в пресслужбі ГУНП. 

Про побитого жителя села Калчева до відділу поліції повідомили медики. Чоловік звернувся до лікарні з черепно-лицевою травмою, забоєм головного мозку, саднами та синцями на обличчі.

Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження постраждалому спричинив сусід. На вулиці нетверезий зловмисник почав безпідставно чіплятися до потерпілого, а в ході сварки накинувся на нього з кулаками, побив і пішов геть.

За висновками судово-медичної експертизи, отримані чоловіком тілесні ушкодження відноситься до категорії тяжких.

"В рамках розпочатого нами кримінального провадження ми зібрали достатньо доказів та повідомили фігуранту про підозру у спричинені умисного тяжкого тілесного ушкодження, тобто умисного ушкодження, яке є небезпечним для життя в момент заподіяння. Це правопорушення кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років", - зазначив начальник слідчого відділу Болградського районного відділу поліції Владислав Колесніков.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...