• Головна
  • Житель Одещини побив дев’ятимісячну дитину
13:42, 26 лютого
Надійне джерело

Житель Одещини побив дев’ятимісячну дитину

Житель Одещини побив дев’ятимісячну дитину

Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Березівщини, який побив дев’ятимісячного сина співмешканки, бо дитина заважала спати. За спричинення малюкові легких тілесних ушкоджень правопорушнику загрожує рік виправних робіт.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП. 

До Березівського районного відділу поліції звернулась місцева жителька і повідомила, що її маленького сина побив співмешканець.

Поліцейські встановили, що чоловіка вночі розбудив плач дитини, він підійшов до нього і декілька разів ударив долонею по стегну. Мати малюка прокинулась і намагалась вгамувати співмешканця, однак той схопив хлопчика за обличчя пальцями і стиснув.

Чоловік пояснив поліцейським, що таким чином намагався "заспокоїти" дитину.

Медики оглянули малюка й діагностували йому синці на обличчі та стегні. 

"Під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури ми висунули фігуранту обвинувачення у спричиненні легкого тілесного ушкодження. Це правопорушення кваліфікується за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання штрафом до 850 грн або громадськими роботами до двохсот годин, або виправними роботами до одного року. Обвинувальний акт ми вже скерували до суду", - прокоментувала старша дізнавачка Березівського районного відділу поліції Карина Іринчук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...