• Головна
  • Одеські правоохоронці викрили двох шахраїв
10:36, 26 лютого
Надійне джерело

Одеські правоохоронці викрили двох шахраїв

Одеські правоохоронці викрили двох шахраїв

В Одесі поліцейські викрили двох чоловіків у шахрайстві. Один обманом заволоділи телефоном, а інший грошима. Правоохоронці повідомили правопорушникам про підозру. За скоєне їм загрожує від штрафу до обмеження волі.

Про це розповіли в пресслужбі ГУНП. 

Поліцейські встановили, що один зловмисник на проспекті Українських Героїв попросив у незнайомого перехожого смартфон нібито для термінового дзвінка, бідкаючись на те, що власного телефону, на жаль, немає. Однак, щойно гаджет опинився у правопорушника, а довірливий містянин відволікся і випустив його з уваги, той втік. Крадений телефон вартістю три тисячі гривень зловмисник продав іншому перехожому за 150 гривень, а виручені кошти витратив. Поліцейські встановили правопорушника з покупцем і вилучили телефон та повернули його власнику.

А от другий правопорушник ошукав свого клієнта, якому обіцяв встановити павільйонний тент на Аркадійському пляжі. Правоохоронці зʼясували, що зловмисник взяв з одесита завдаток у розмірі 9,5 тисяч гривень нібито для придбання необхідних матеріалів, однак після цього почав відтягувати монтажні роботи, а згодом зовсім перестав відповідати на дзвінки та повідомлення замовника. Правоохоронці встановили місцезнаходження правопорушника, він визнав свою вину, але гроші не повернув, бо витратив. Втім, пообіцяв відшкодувати чоловіку завдану матеріальну шкоду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...