• Головна
  • В Одеській області чоловік систематично знущався з колишньої цивільної дружини
16:39, 22 лютого
Надійне джерело

В Одеській області чоловік систематично знущався з колишньої цивільної дружини

В Одеській області чоловік систематично знущався з колишньої цивільної дружини

Протягом тривалого часу житель одного із сіл Дивізійської територіальної громади влаштовував колишній співмешканці нестерпне життя – у нетверезому стані приходив до неї додому сваритися та ображати. Причиною такої поведінки було те, що йому не подобалося, як жінка виховує їхню спільну неповнолітню доньку.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Потерпіла просила у правоохоронців допомоги приборкати кривдника. Декілька разів за фактом домашнього насильства поліцейські складали відносно нього адміністративні матеріали за статтею 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За ними суд призначив правопорушнику покарання у вигляді штрафу. Однак чоловік не зробив належних висновків та продовжив вчиняти протиправні дії.

Про черговий візит і скандал агресора жінка знову сповістила у поліцію. Оскільки домашнє насильство набуло систематичного характеру, поліцейські розпочали провадження за статтею 126-1 Кримінального кодексу України.

Слідчі поліції висунули кривднику обвинувачення у психологічному насильстві. Тепер йому загрожує покарання від громадських робіт до позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...