• Головна
  • В Одесі чоловік пограбував ломбард і здав майно в інший, - ФОТО
14:27, 22 лютого
Надійне джерело

В Одесі чоловік пограбував ломбард і здав майно в інший, - ФОТО

В Одесі чоловік пограбував ломбард і здав майно в інший, - ФОТО

Одеські поліцейські затримали зловмисника, який серед дня пограбував ломбард у центрі міста. Правопорушник викрав золотий ланцюжок вартістю майже 15 тисяч гривень і одразу ж продав його в іншому ломбарді. Слідчі повідомили фігуранту про підозру у грабежі. За скоєне йому загрожує до 10 років за гратами.

Про це розповіли в пресслужбі ГУНП. 

До правоохоронців звернулась співробітниця ломбарду з вулиці Торгової і повідомила, що її пограбували. На місці події поліцейські встановили, що зловмисник, прийшовши під виглядом відвідувача, попросив показати йому золотий ланцюжок. Коли жінка поклала прикрасу на прилавок, чоловік схопив її і втік.

Менш ніж за годину поліцейські встановили особу правопорушника – ним виявився житель міста Рівне. За місцем мешкання чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, шахрайства і грабежі. В Одесу він приїхав до родича і продовжив протиправний спосіб життя.

Правоохоронці розшукали та затримали чоловіка наступного дня в іншому районі міста. З’ясувалося, що незаконно привласнений золотий ланцюжок він продав до іншого ломбарду, а виручені кошти витратив. Нині правоохоронці намагаються повернути прикрасу.

"Ми затримали фігуранта в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому повторно та в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває", - повідомив слідчий територіального підрозділу поліції Денис Бабак.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...