• Головна
  • Жителя Одещини затримали під час продажу боєприпасів, - ФОТО
12:10, 22 лютого
Надійне джерело

Жителя Одещини затримали під час продажу боєприпасів, - ФОТО

Жителя Одещини затримали під час продажу боєприпасів, - ФОТО

Поліцейські викрили жителя Подільського району у незаконних оборудках з бойовими припасами. Правопорушника затримали одразу після збуту гранати та отримання двох тисяч гривень за неї. Йому вже повідомили про підозру та помістили під варту.

Про це розповіли в пресслужбі ГУНП. 

Слідчі разом з вибухотехніками вилучили з місця мешкання зловмисника, де і відбулась незаконна оборудка, корпус гранати із запалом та гроші, отримані від "клієнта". Крім того, під час проведеного обшуку в будинку поліцейські виявили сотню набоїв калібру 7,62 мм.

За попереднім висновком вибухотехніків, правопорушник збув корпус ручної наступальної гранати та ударно-дистанційний запал. Їх разом з набоями слідчі скерували на експертне дослідження.

"Ми затримали фігуранта в процесуальному порядку і під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального Кодексу України. Йдеться про носіння, зберігання, придбання та збут бойових припасів без передбаченого законом дозволу. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Згідно із чинним законодавством, правопорушнику загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. В ході слідства ми встановлюватимемо походження бойового припасу та набоїв", - повідомив начальник відділення поліції № 1 Подільського районного управління поліції Олександр Табаков.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...