• Головна
  • Особливості просування сайту в Одесі
Новини компаній
10:42, 28 лютого

Особливості просування сайту в Одесі

Новини компаній

Якщо ви читаєте це, то, найімовірніше, не потребуєте пояснень про важливість і доцільність вкладення коштів у просування сайтів в Одесі. І знаєте, що чим вище ваш проєкт опиниться в результатах пошукової видачі, тим більша ймовірність того, що потенційний клієнт помітить вас на тлі конкурентів. Але як саме SEO-фахівці досягають цієї мети?

Ділитися "секретами" роботи не буде ніхто. Але щоб ви мали уявлення про те, яких заходів вживає команда спеціалістів, що пропонують професійну розкрутку сайтів у пошукових системах, команда EcKit вирішила розписати алгоритм, за допомогою якого ваш проєкт може отримати шанси на потрапляння в топи пошукової видачі.

Особливості просування сайту в Одесі, фото-1

Що потрібно для якісного просування сайтів?

Ну, для початку - сам сайт. Причому йдеться як про нові, так і про вже існуючі проєкти. В "ідеальних" умовах, оптимізація повинна проводитися паралельно з розробкою - якщо під час першої індексації боти пошукових систем не виявлять критичних помилок, ймовірність успішного і швидкого виходу в топи підвищується в рази.

У випадку з уже наявними проєктами, ефективна оптимізація включає:

  • Доскональний аудит. Повна перевірка сайту на предмет відповідності вимогам, що висуваються пошуковими системами. При цьому варто зазначити, що конкретного списку не існує - всі параметри визначаються методом проб і помилок, через що якісне просування вимагає певного досвіду;
  • Розробка стратегії СЕО розкрутки. Залежно від поставлених цілей, SEO оптимізація здійснюється в парі з додатковими інструментами, що сприяють збільшенню потоку клієнтів - контекстна реклама, соціальні мережі тощо;
  • Внутрішні технічні роботи. Зокрема - частковий або повний редизайн з урахуванням актуальних трендів UI і UX, прискорення завантаження сторінок, збір семантичного ядра, наповнення текстовим, а також іншим візуальним контентом, створення і заповнення карток товарів, закриття технічних розділів від індексації ботами пошуковиків, створення та налаштування "Особистого кабінету", підключення платіжних систем тощо; тощо; тощо;
  • Зовнішня оптимізація, що охоплює підбір релевантних рекламних майданчиків, розміщення зовнішніх посилань, гостьових публікацій, а також задіяння інших інструментів, що відбиваються на індексі цитованості сторінок;
  • Моніторинг результатів, необхідний для коригування поведінкових чинників, а також швидкого виявлення та усунення помилок, що впливають на потрапляння сторінок, що просуваються, в топи видачі за певними запитами.

І це далеко не весь перелік робіт, що проводяться під час професійного розкручування сайтів у пошукових системах. Адже для реального збільшення продажів, стратегія повинна розроблятися індивідуально, з урахуванням особливостей регіону, а також специфіки бізнесу.

У будь-якому випадку, у команди студії digital-маркетингу є досвід, що сприяє ефективному просуванню бізнесу в одеському, а також інших регіонах країни. І якщо ви зацікавлені в довгостроковому і взаємовигідному співробітництві - будемо раді поспілкуватися з вами на сайті EcKit.org, а також у будь-якому іншому зручному для вас форматі: телефоном, електронною поштою, в мобільних месенджерах!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...