• Головна
  • Підстрелив та пограбував: жителю Одещини загрожує до 15 років ув'язнення через розбій, - ВІДЕО
15:44, 21 лютого
Надійне джерело

Підстрелив та пограбував: жителю Одещини загрожує до 15 років ув'язнення через розбій, - ВІДЕО

Підстрелив та пограбував: жителю Одещини загрожує до 15 років ув'язнення через розбій, - ВІДЕО

Чоловік вчинив розбійний напал на жителя Чорноморська через гроші та майно на загальну суму трохи більше 23 тисяч гривень. Йому повідомили про підозру. За скоєне розбійнику загрожує до 15 років ув’язнення із конфіскацією майна.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася 14 лютого вдень на одній із вулиць міста Чорноморськ. Здійснивши декілька пострілів у потерпілого та поранивши його, зловмисник заволодів його сумкою, в якій знаходились гроші та інші речі, після чого на мопеді втік з місця злочину. Загалом, порушник заволодів майном потерпілого на загальну суму трохи більше 23 тисяч гривень. За декілька кварталів від місця нападу його було затримано.

Правопорушником виявся 46-річний місцевий житель, в суді на розгляді відносно якого наразі знаходиться обвинувальний акт за умисне легке тілесне ушкодження.

На місці затримання зловмисника поліцейські вилучили гроші та майно потерпілого – сумку, трохи більше 18 тисяч гривень, банківські картки, планшет. Також під час огляду слідчі вилучили і пістолет з набоями, які скерували на експертизу.

Фігуранту повідомили про підозру в розбої, вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна. Суд задовольнив клопотання правоохоронців та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Також до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За результатами експертизи буде вирішуватися питання про повідомлення фігуранту про підозру і за цією статтею ККУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #патрульні
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...