• Головна
  • В Одесі затримали торговця зброєю, - ФОТО, ВІДЕО
11:20, 21 лютого
Надійне джерело

В Одесі затримали торговця зброєю, - ФОТО, ВІДЕО

В Одесі затримали торговця зброєю, - ФОТО, ВІДЕО

В Одесі викрили жителя Житомирщини в незаконних оборудках. Він продав автомати, патрони, ручні осколкові та реактивні протитанкові гранати за 10 тисяч доларів. Поліцейські затримали зловмисника "на гарячому". За скоєне йому загрожує до семи років ув’язнення.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці задокументували два факти збуту зброї та боєприпасів жителем Житомирщини. Спочатку за шість тисяч доларів він продав три ручні протитанкові гранати, а через деякий час – два автомати, п’ять гранат, РПГ, п’ять магазинів, споряджених набоями, та коробку з 45 набоями різного калібру за чотири тисячі доларів.

Слідчі разом з вибухотехніками вилучили з незаконного обігу заборонені небезпечні предмети, якими торгував правопорушник, та гроші, отримані за збут "товару". Походження зброї та бойових припасів підтверджені експертним дослідженням та попереднім висновком спеціалістів.

Фігуранта затриманили та повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Придбання, носіння, зберігання, передача та збут вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу).

Цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Наразі слідчі клопочуть в суді щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Також поліцейські встановлюють канал постачання зброї та боєприпасів й повне коло осіб, причетних до злочинних оборудок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...