• Головна
  • За добу в Одеській області сталось 10 пожеж
09:34, 20 лютого
Надійне джерело

За добу в Одеській області сталось 10 пожеж

За добу в Одеській області сталось 10 пожеж

Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області оприлюднили інформацію про реагування на надзвичайні події минулої доби.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Одеській області.

Отож, за минулу добу в Одещині сталось:

  • Всього подій - 14.
  • Пожеж – 10: по місту Одеса – 3, по області – 7.
  • Резонансні пожежі:

1. Одеський район, місто Чорноморськ, вулиця Промислова. Вчора вранці надійшло повідомлення про пожежу. По прибуттю рятувальники встановили загорання 2-х вантажних автомобілів. За 10 хвилин пожежа була ліквідована. На місці пожежі постраждав водій вантажівки, 1982 року народження, якого з ознаками отруєння продуктами горіння в задовільному стані госпіталізовано до медзакладу.

2. Одеський район, Чорноморська територіальна громада, за межами села Гвардійське. Вчора ввечері до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. По прибуттю рятувальники встановили загорання мікроавтобуса, внаслідок чого постраждали 2 особи, 1971 року народження та 1979 року народження, яких в тяжкому стані госпіталізовано в медзаклад до прибуття підрозділів ДСНС.

  • Виїзд допомога “102”: (Одеський район, Нерубайська територіальна громада, село Велика Балка, вулиця Новосельська) о 12:48, по вилученню з колодязя глибиною 4 метри тіла громадянина, 1973 року народження.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #пожежа
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...