• Головна
  • Як бренд Tescoma підтримує своїх споживачів під час війни
Новини компаній
13:00, 19 лютого

Як бренд Tescoma підтримує своїх споживачів під час війни

Новини компаній

Зберігаючи комфорт в скрутний час

Підтримувати економіку та ЗСУ під час військового стану – дуже важливо! Але не менш важливою є підтримка звичайних громадян, яким доводиться стикатися з реаліями непростого життя під час війни. Більшість громадян вимушено змінили місця проживання, що призвело до обмеження і зниження рівня комфорту, зокрема у побуті, який настільки потрібен в такий скрутний час.

Як бренд Tescoma підтримує своїх споживачів під час війни, фото-1

Команда бренду Tescoma чудово це розуміє, і намагається всіма силами підтримати своїх споживачів. Тому, незважаючи на затримки поставок продукції з-за кордону ми продовжуємо забезпечувати наших клієнтів всім необхідним, і намагаємось зробити обслуговування якомога кращим в непростих сучасних реаліях.

“Рівень обслуговування клієнтів залишається на максимально високому рівні, щоб наші покупці не відчували жодного дискомфорту, а навпаки, отримували все необхідне в свої домівки. Ми чудово знаємо, що кожен, хто хоч раз спробував продукцію бренду Tescoma, вже не шукає іншого, бо то любов з першого дотику. Тому ми намагаємось підтримувати асортимент в наявності і робимо для цього все що від нас залежить. Тескома завжди турбується про своїх споживачів і не підведе, не дивлячись ні на що”, - говорить директор офіційного дилера Tescoma в Україні.

Як бренд Tescoma підтримує своїх споживачів під час війни, фото-2

Аби допомогти споживачам легше пережити ці часи, ми регулярно проводимо розіграші у соціальних мережах, робимо вигідні знижки на товари та влаштовуємо акції. Інтернет-магазин і всі наші офлайн магазини працюють в штатному режимі, і будуть працювати далі! Споживачі, які не мають можливості відвідати офлайн магазини, можуть замовити товар на офіційному інтернет-сайті Tescoma https://tescoma-ua.com/. Адже ми віримо, що з кожним днем Перемога наближається все ближче.

Окрім цього, однією з наших задач є розширення асортименту і підтримка його різноманіття. Кожного року виробник випускає нові лінійки товарів. А наша задача полягає в тому, щоб забезпечити споживачів можливістю придбати різноманітні новинки. Ми регулярно відновлюємо асортимент, доставляючи сучасний і інноваційний чеський посуд Tescoma українським споживачам.

Асортимент бренду Тескома в Україні нараховує більше 3000 позицій товарів для повсякденного життя, зокрема:

  • Посуд і кухонні аксесуари з унікальним дизайном;
  • Ножі Tescoma - найкращі і відомі у всьому світі;
  • Кухонні приладдя і аксесуари для готування їжі;
  • Форми для випічки та різноманітні кондитерські аксесуари;
  • Посуд для дітей;
  • Товари для зберігання продуктів;
  • Дрібна кухонна побутова техніка;
  • Товари для дому - для прибирання осель та зберігання речей;
  • Та інше…

Кожен товар відповідає високим стандартам якості, і це добре знають наші постійні клієнти, тому, власне, й обирають саме бренд Tescoma. Хто хоч раз спробував продукцію бренду Tescoma, вже не шукає іншого, бо то любов з першого дотику!

Як бренд Tescoma підтримує своїх споживачів під час війни, фото-3

Плани на 2024 рік

Незважаючи на те, що рівень купівельної спроможності населення зараз трохи впав, ми не відмовились від своїх планів щодо подальшого розвитку. У 2024 році ми вирішили розширити свої можливості та зробити ще більше акценту на зручність та доступність наших товарів для клієнтів.

Регулярні програми знижок та розіграші у соціальних мережах залишаються в наших планах, але ми також плануємо впровадити систему лояльності, щоб винагородити наших вірних клієнтів. Ми також плануємо розширити асортимент і покращити сервіс, щоб забезпечити максимальний комфорт і задоволення для наших клієнтів. Недаремно ж нашим слоганом є “Tescoma - все найкраще вдома»! Наші покупці зможуть тішити себе привабливими новинками від чеського виробника, та забувати про складні часи. Комфорт потрібен кожній людині, і в будь-яких умовах. Якщо є можливість забезпечити собі затишок, то це потрібно робити тут і зараз. Ми готові в цьому допомогти. Таким є наш вклад у підтримку улюблених споживачів.

Завдяки нашим спільним зусиллям і підтримці один одного, ми переживемо ці випробування і вибудуємо ще яскравіше майбутнє разом. Tescoma завжди поруч з вами, незалежно від обставин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...