• Головна
  • Виготовили більше семи кілограмів канабісу: судитимуть двох жителів Одеси та області
09:41, 16 лютого

Виготовили більше семи кілограмів канабісу: судитимуть двох жителів Одеси та області

Виготовили більше семи кілограмів канабісу: судитимуть двох жителів Одеси та області

За скоєне суд засудив їх до п’яти років позбавлення волі з іспитовим терміном три роки.

Про це повідомили у поліції.

У вересні минулого року співробітники відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 встановили, що чоловіки зберігають на дачі та вдома у Великодолинській ОТГ наркотики.

В ході санкціонованих обшуків на земельній ділянці дачного кооперативу одного чоловіка поліцейські виявили до пів сотні кущів конопель, за якими господар дбайливо доглядав, а у підвалі будинку в пластиковій бочці – більше чотирьох кілограмів канабісу, виготовленого із раніше зібраного «врожаю». У домоволодінні другого чоловіка правоохоронці виявили більше трьох кілограмів канабісу, а також саморобні пристрої для вживання наркотичного засобу із його залишками.

Обидва громадяни зізналися, що вирощували та зберігали заборонене зілля для власного вживання, без мети збуту. На час слідства суд обрав правопорушникам запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту.

Зібравши в ході слідства достатньо доказів, слідчі під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури висунули фігурантам обвинувачення, залежно від скоєного, у незаконному посіві та вирощенні конопель у кількості від десяти до п’ятдесяти рослин і в незаконному виготовленні та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту в особливо великих розмірах. Ці злочини кваліфікуються за ч. 1 ст. 310 та ч. 3 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Обвинувальні акти правоохоронці скерували до суду. Розглянувши матеріали та дослідивши докази, надані поліцейськими, суд призначив підсудним покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з іспитовим терміном три роки.

Упродовж іспитового строку чоловіки повинні періодично з’являтися на реєстрацію до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти про зміну місця проживання, роботи або навчання, погоджувати виїзд за межі України. У разі порушення покладених на них обов’язків або скоєння нових правопорушень, засуджених може бути направлено для відбування призначеного покарання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #наркозлочини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...