• Головна
  • В Одеському районі попрощалися із загиблим воїном Сергієм Духновським
12:12, 15 лютого

В Одеському районі попрощалися із загиблим воїном Сергієм Духновським

В Одеському районі попрощалися із загиблим воїном Сергієм Духновським

15-го лютого місто Южне провело в останню путь загиблого військового Сергія Духновського. Він був старшим стрільцем - оператором стрілецького відділення стрілецького батальйону військової частини А0666, солдатом Збройних Сил України.

Про це повідомили у Южненській міськраді.

Загинув воїн 8 лютого під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Курдюмівка Донецької області.

Церемонія прощання відбулася біля памʼятника Захисникам Вітчизни на площі Перемоги. Провести Сергія в останню путь прийшли рідні, близькі, знайомі, побратими, мешканці громади, представники Южненської міської ради та виконавчого комітету.

З прощальним словом виступив Южненський міський голова Володимир Новацький.

«Сергій віддав своє життя за кожного з нас. За те, щоб ми мали можливість жити, працювати, щоб наші діти могли навчатися. Сьогодні траур, у громаді приспущені прапори, заборонені всі заходи. Я хочу висловити співчуття рідним і близьким. Розумію, наскільки це важко. Співчуття кожному жителю нашої громади, кожному жителю нашого міста… Сергій нагороджений відзнакою «За заслуги перед Южненською громадою» (посмертно). Нагорода буде вручена батькам Сергія. Важко уявити, що ми проводитимемо з цієї площі жителів нашого міста», — сказав Володимир Новацький.

Виступили з прощальним словом і інші присутні. Вони пригадали, якою людиною був Сергій. Висловили скорботу та слова підтримки рідним.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #южне
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...