• Головна
  • Вбивство в одеському гуртожитку: чоловік порізав ножем знайомого, - ФОТО, ВІДЕО
10:25, 15 лютого
Надійне джерело

Вбивство в одеському гуртожитку: чоловік порізав ножем знайомого, - ФОТО, ВІДЕО

Вбивство в одеському гуртожитку: чоловік порізав ножем знайомого, - ФОТО, ВІДЕО

Поліцейські затримали містянина, який декілька разів вдарив ножем у шию знайомого. За скоєне правопорушнику загрожує до 15-ти років ув’язнення.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася ввечері в одному з гуртожитків на вулиці Героїв Крут. Його мешканка виявила тіло сусіда на сходовому майданчику і зателефонувала до поліції.

Прибувши на місце події поліцейські встановили, що того вечора між мешканцем гуртожитку та його гостем виник конфлікт, під час якого останній дістав з кишені ніж і кілька разів вдарив опонента у шию та обличчя. Попередньо, потерпілий загинув на місці від крововтрати, а зловмисник втік.

Менш ніж за дві години правоохоронці встановили особу правопорушника і розшукали його за місцем мешкання.

Поліцейські вилучили імовірне знаряддя злочину та інші речові докази, які скерували на експертизу, а чоловіка затримали.

Криміналісти слідчого управління за допомогою мобільної ДНК-лабораторії дослідили біологічні сліди, вилучені під час першочергових слідчих дій, та біологічні зразки потерпілого й затриманого. Результати даного дослідження підтвердили його причетність до злочину.

За наявності достатніх доказів, які вже зібрали поліцейські, слідчі повідомили фігуранту про підозру в умисному вбивстві. Слідчі клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...