• Головна
  • Купе до 10 тисяч доларів: що можна купити в Одеській області, - ФОТО
10:57, 15 лютого
Надійне джерело

Купе до 10 тисяч доларів: що можна купити в Одеській області, - ФОТО

Купе до 10 тисяч доларів: що можна купити в Одеській області, - ФОТО

Продовжуючи автомобільну рубрику, редакція 048.ua вирішила знайти п’ятірку купе, що продаються на Одещині в бюджеті від 7 до 10 тисяч доларів.

Нагадаємо, що в даній рубриці ми розповідаємо про бюджетні, цікаві, рідкісні або коштовні автомобілі, які розміщені на онлай-дошках оголошень і фізично знаходяться у нашому регіоні.

Наголошуємо, що автомобілі, які потрапили в добірку, є доволі специфічними. Хоча вони й виділяються у потоці та нерідко збирають на собі погляди людей, при повсякденній експлуатації такі авто не дуже практичні. До того ж деякі з них вимагатимуть постійнних фінансових вливань. Потрібно розуміти, що окремим варіантам вже понад 20 років.

Також ви маєте пам'ятати, що придбати старе купе легше, ніж продати. Оголошення можуть "висіти" на відповідних сайтах роками.   

Огляд оголошень 

Купе до 10 тисяч доларів: що можна купити в Одеській області, - ФОТО , фото-1

Почнемо з BMW E46 за 7800 доларів. Рік випуску: 2003. Під капотом 2.2-літровий бензиновий двигун. Автоматична КПП. Задній привід. 

Зовні машина виглядає відмінно. По кузову не видно жодних нюансів. Салон в гарному стані, не зважаючи на роки. Хоча помітно, що шкіра на сидіннях вже дещо втратила свій оригінальний вигляд.

"Автомобіль тільки для справжніх поціновувачів BMW! Стан просто бомба. В салоні як з заводу. Ходова в ідеальному стані. Мотор справний. Автомат переключається зовсім непомітно. По електриці: усі системи працюють бездоганно. Кузов без іржі і без пошкоджень. Заводський Individual. На дуже гарних дисках R17 BBS. Також комплект оригінальних дисків на зимовій гумі. Таких машин в такому стані залишилось дуже мало і дешево вони не коштують, тому прохання не дзвонити з божевільними питаннями", - вказав в описі автор оголошення. 

Купе до 10 тисяч доларів: що можна купити в Одеській області, - ФОТО , фото-2

Переходимо до Infiniti G35 2005 року випуску за 8000 доларів. Під капотом 3.5-літровий бензиновий агрегат. Автоматична КПП. Задній привід. 

Зовні машина виглядає добре. Є деякі незначні нюанси по кузову й бамперам. Салон в нормальному стані. 

Купе до 10 тисяч доларів: що можна купити в Одеській області, - ФОТО , фото-3

Продовжує добірку Audi TT 1998 року випуску за 8000 доларів. Під капотом двигун об'ємом 1.8-літра. Механічна КПП. Передній привід. 

Зовні машина виглядає добре, а от салон затертий, якщо порівнювати з попередніми варіантами. 

"Автомобіль в ідеальному стані. Готувався під Stage2. Все, що потрібно і ні - замінено на оригінальні заводські деталі. Рідини замінені. Нова ходова, гальмівні диски, колодки. Випускна та впускна системи перероблені. Встановлено нові пайпи та фронтальний інтеркулер збільшеного об'єму. Куліса коробки передач нова. Привід ручки замінено. Датчики керування турбіною, двигуном, системою охолодження замінені на нові (оригінал). Турбіна замінена на нову гібрид К04 (холодна частина), К03 (гаряча частина). Система EGR оновлена. Нові клапани. В двигуні ланцюги, натяжні ролики, помпа, термостат, прокладки - все нове. Новий почилений комплект зчеплення (диск, кошик, вичавковий підшибник). Гроші не заощаджували. Стан салону ідеальний. Вся електрика справна. Два комплекти дисків та гуми: літо - R18 (TT RS), зима - R17 (ТТ S). Обидва комплекти гуми майже нові. Скло рідне. Без тріщин та сколів. Жодної іржі ніде немає. В аваріях не брала участі, мала дрібні паркувальні подряпини, які усунуті. Привезена зі Швейцарії. В Україні не експлуатувалася, крім перегону", - розповів в описі автор оголошення. 

Купе до 10 тисяч доларів: що можна купити в Одеській області, - ФОТО , фото-4

Передостаннє авто - це Scion tC 2011 року випуску за 8800 доларів. Під капотом 2.5-літровий бензиновий двигун. Автоматична КПП. Передній привід. 

Зовні машина виглядає нормально. По кузову жодних видимих дефектів. Салон в гарному стані. 

"Яскраве та динамічне купе від японського виробника Toyota. Автомобіль привезли з Америки з мінімальними пошкодженнями. Виконано повне технічне обслуговування із заміною всіх технічних рідин. Не вимагає жодних вкладень. Хороша комплектація з двома люками, монітором і камерою заднього виду", - повідомив в описі менеджер автосалону. 

Купе до 10 тисяч доларів: що можна купити в Одеській області, - ФОТО , фото-5

Завершує добірку Audi A5 2008 року випуску за 9500 доларів. Під капотом бензиновий двигун на 3.2 літри. Автоматична КПП. Повний привід. 

Кузов майже в ідеальному стані. Салон в гарному стані. Є незначні потертості водійського сидіння. 

"Багата комплектація: електропривід та складання дзеркал, електрорегулювання сидінь, мультикермо, підігрів сидінь. Салон не затертий (тільки після хімчистки). Працює кожна кнопка. По техніці питань немає. Є невеликі нюанси по кузову, їх видно на фото", - зазначив автор оголошення. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...