• Головна
  • Житель Одеської області побив свою дружину стільцем по голові: вона у важкому стані
16:37, 14 лютого

Житель Одеської області побив свою дружину стільцем по голові: вона у важкому стані

Житель Одеської області побив свою дружину стільцем по голові: вона у важкому стані

Поліцейські затримали жителя Саф’янівської громади за підозрою у спричинені тяжких тілесних ушкоджень дружині.

Про це повідомили у ГУНП в Одеській області.

Зловмисник побив потерпілу кулаками та стільцем по голові так, що та опинилася у лікарні. Правопорушнику повідомили про підозру та обрали запобіжний захід.

Подія сталася за місцем мешкання подружньої пари під час хмільних посиденьок. Між чоловіком та дружиною виник конфлікт, у розпалі якого він вдарив її декілька разів рукою по обличчю, а потім ще і дерев’яним стільцем по голові. Потерпіла впала і знепритомніла, а правопорушник покинув її і пішов спати.

За кілька годин жінку без свідомості виявила її знайома, яка прийшла до неї в гості. Вона одразу викликала «швидку» та поліцію.

Медики доправили постраждалу до лікарні, де їй діагностували забій головного мозку, перелом щелепи та чисельні рани. Наразі жінка у важкому стані.

Поліцейські вилучили з місця події ймовірне знаряддя злочину та інші речі, що становлять інтерес для слідства, і скерували їх на експертні дослідження. А правопорушника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Ця родина вже потрапляла у поле зору поліції – відносно даних громадян поліцейський офіцер Саф’янівської громади складав протоколи за вчинення домашнього насильства, що передбачено статтею 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Наразі ми повідомили чоловіку про підозру за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Суд, за нашим клопотанням, обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Свою провину чоловік визнає повністю та пояснює, що забагато випив алкоголю», - прокоментував начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

Житель Одеської області побив свою дружину стільцем по голові: вона у важкому стані, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...