• Головна
  • На вулицях Одеси працюють понад 1350 комунальників
16:28, 13 лютого
Надійне джерело

На вулицях Одеси працюють понад 1350 комунальників

На вулицях Одеси працюють понад 1350 комунальників

На вулицях Одеси в роботах з благоустрою міста задіяли близько 1360 працівників комунальних служб (КП «Міськзелентрест», КП «Міські дороги», КП «Одесміськсвітло», КП «Сервісний центр», КП «ЖКС» та ін.), а також більш ніж 90 одиниць спецтехніки щодня.

Про це повідомили в Одеській міській раді.

Електромонтери КП «Одесміськсвітло» в рамках поточних робіт знешкодили обриви повітряних мереж, виконали монтаж і демонтаж траверс, кронштейнів, світильників і заміну ламп.

Фахівці КП «Сервісний центр» виконують роботи з прибирання на підвідомчих територіях, а також доглядають обладнання фонтанів і бюветів, миють та ремонтують пам’ятники, які не є культурною спадщиною.

Працівники КП «Міські дороги» кожен ранок виводять на вулиці міста підмітально-прибиральну техніку, а також спецтехніку, за допомогою якої планово виконується чищення та промивання ливневих стоків, колекторів та інших гідроспоруд міста.

До планових робіт підприємства також входить ручне прибирання підвідомчих територій, миття та ремонт зупинок, тротуарної плитки та інше.

Озеленювачами КП «Міськзелентрест» у парках і скверах Одеси виконуються роботи з очищення газонів та зелених зон від тогорічного листя та випадкового сміття, вирізання порослі, підмітання доріжок, обрізання сухих і аварійних гілок, погрузки та вивозу хмизу і сміття.

Двічі на день виконують прибирання прибудинкових територій робітники КП «Житлово-комунальних сервісів».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...