• Головна
  • Вимагав майже пів мільйона гривень з підприємця: в Одесі судитимуть начальника району електричних мереж КЕУ
15:46, 9 лютого
Надійне джерело

Вимагав майже пів мільйона гривень з підприємця: в Одесі судитимуть начальника району електричних мереж КЕУ

Вимагав майже пів мільйона гривень з підприємця: в Одесі судитимуть начальника району електричних мереж КЕУ

Правоохоронці викрили посадовця минулого року на вимаганні з підприємця, котрий мав здійснювати ремонт електромережі у військовому містечку, 405 тисяч гривень – 20 % від суми укладеного договору.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

В повідомленні нагадали, начальник району електричних мереж Одеського КЕУ вимагав від ФОПа, який, за умовами договору, виконував поточний ремонт зовнішньої електромережі одного із військових містечок, надати йому неправомірну вигоду у розмірі 405 тисяч гривень у вигляді «відкату» за нестворення перешкод при випробуваннях та прийомі енергоустановок і мереж в експлуатацію й перевірку прийняття виконаних робіт після оплати з бюджету Одеського квартирно-експлуатаційного управління Командування сил логістики Збройних сил України за виконання вищевказаних робіт. Ця сума складала 20 % від суми укладеного договору.

Правоохоронці затримали правопорушника відразу після передачі йому грошей. Речові докази поліцейські вилучили в ході проведення невідкладних слідчих заходів.

Розслідування справи слідчі поліції завершили і обвинувальний акт скерували до суду. Правопорушнику загрожує до 10 років ув’язнення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...