• Головна
  • На Одещині затримали чоловіка та трьох дітей за крадіжки, - ФОТО
14:50, 8 лютого
Надійне джерело

На Одещині затримали чоловіка та трьох дітей за крадіжки, - ФОТО

На Одещині затримали чоловіка та трьох дітей за крадіжки, - ФОТО

Поліцейські Одещини викрили у майнових злочинах чоловіка та трьох дітей. Чоловік зазіхнув на гроші знайомої, а юнаки на ринку обкрадали магазини.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП. 

До поліції звернулася мешканка Ширяївської ОТГ та повідомила, що після того, як в неї гостювала знайома подружня пара, з її будинку зникли гроші. Поліцейські встановили, що під час вживання алкогольних напоїв у потерпілої вдома, остання вирішила похвалитися гостям своїми заощадженнями. Жінка дістала з-під ковдри на ліжку 3,8 тисяч євро, показала знайомим та поклала назад під ковдру. В ході застілля між жінками виникла сварка, а чоловік, користуючись нагодою, привласнив собі 1 890 євро.

На Одещині затримали чоловіка та трьох дітей за крадіжки, - ФОТО , фото-1

Поліцейські розшукали зловмисника, який вже був засуджений за майнові злочини, вилучили в нього чужі кошти та повернули власниці.

А ось у Великодолинській селищній громаді троє дітей віком 11, 12 та 16 років обкрадали магазини на місцевому ринку. Вночі за допомогою плоскогубців вони зламали ланцюг з навісним замком на воротах ринку, а далі за допомогою того ж інструменту проникли до магазину дитячих товарів, звідки викрали 3,6 тис. гривень та дві іграшки. Наступного дня правопорушники повторили свої протиправні дії і з тієї ж крамниці викрали дитячий товар на загальну суму понад 5,5 тис. гривень. Цього юнакам виявилося недостатньо, і вони проникли ще й до торговельного павільйону з тютюновими виробами. Почали складати цигарки до пакета, але охоронці помітили їх і викликали поліцію.

На Одещині затримали чоловіка та трьох дітей за крадіжки, - ФОТО , фото-2

Все викрадене майно та гроші повернули власникам.

Зібравши достатньо доказів, чоловіку слідчі висунули обвинувачення у крадіжці, скоєній в умовах воєнного стану, а 16-річному хлопцю – у крадіжці, вчиненій за попередньою змовою групою осіб, з проникненням у приміщення, в умовах воєнного стану, зокрема повторно, а також у незакінченому замаху на аналогічний злочин. Ці злочини тягнуть за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

На двох малолітніх дітей, які ще не досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність, та їх батьків поліцейські склали адміністративні матеріали. Їм загрожує накладення штрафу у розмірі від 1,7 до 5,1 тисяч гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...