• Головна
  • Правоохоронці розшукали юну одеситку, яка вночі втекла з дому після сварки
14:38, 7 лютого
Надійне джерело

Правоохоронці розшукали юну одеситку, яка вночі втекла з дому після сварки

Правоохоронці розшукали юну одеситку, яка вночі втекла з дому після сварки

Поліцейські оперативно розшукали зниклу 16-річну одеситку, яка посварилась з мамою і пішла з дому. Дівчина не ночувала вдома. Жодних протиправних дій відносно неї скоєно не було.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП. 

Про зникнення дитини співробітникам поліції цієї ночі повідомила її мати. Жінка розповіла, що раніше донька не зникала, але вчора ввечері після сварки з нею пішла з дому і не повернулась.

На пошуки неповнолітньої одеситки одразу ж був орієнтований весь особовий склад територіального підрозділу поліції. За ніч правоохоронці перевірили місця ймовірного перебування дівчини, опитали коло її друзів та знайомих, промоніторили її акаунти у соціальних мережах.

В ході оперативно-розшукових заходів вже на ранок правоохоронці встановили місцеперебування розшукуваної. Образившись на матір, вона заночувала у знайомих.

Ювенальні поліцейські відвезли її додому. З нею та її батьками правоохоронці провели роз'яснювальну роботу щодо недопущення аналогічних випадків та склали адміністративний протокол за невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...