• Головна
  • Поліцейські підозрюють підлітка у вбивстві бабусі, - ФОТО, ВІДЕО
11:32, 7 лютого
Надійне джерело

Поліцейські підозрюють підлітка у вбивстві бабусі, - ФОТО, ВІДЕО

Поліцейські підозрюють підлітка у вбивстві бабусі, - ФОТО, ВІДЕО

Поліцейські затримали неповнолітнього жителя Ізмаїльського району за підозрою у вбивстві своєї бабусі. Пенсіонерці були спричинені ножові поранення шиї. За скоєне правопорушнику загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці отримали повідомлення від жительки одного із сіл Кілійської міської громади про те, що за місцем мешкання вона виявила свою свекруху без ознак життя. Прибувши за адресою, поліцейські виявили на шиї небіжчиці ножові поранення, які, попередньо, і призвели до її смерті.

З місця події правоохоронці вилучили речові докази, зокрема ніж, який ймовірно був знаряддям злочину.

В ході проведення першочергових слідчо-розшукових заходів, поліцейські встановили, що до загибелі літньої жінки може бути причетний неповнолітній прийомний син її сина. Юнака поліцейські розшукали протягом декількох годин у сусідньому селі в закинутій будівлі, де він переховувався.

"Хлопця затримали в процесуальному порядку. На підставі доказів, які вже зібрали правоохоронці, слідчі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили йому про підозру у вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - повідомив начальник відділення поліції № 1 Ізмаїльського районного відділу поліції Вадим Левицький.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...