• Головна
  • Знімав порно зі своєю дівчиною та вживав наркотики: одеситу загрожує до семи років ув’язнення, - ФОТО
13:21, 3 лютого
Надійне джерело

Знімав порно зі своєю дівчиною та вживав наркотики: одеситу загрожує до семи років ув’язнення, - ФОТО

Знімав порно зі своєю дівчиною та вживав наркотики: одеситу загрожує до семи років ув’язнення, - ФОТО

Жителю Одеси загрожує до семи років ув’язнення за оборудки з порнографічним контентом та обмеженим в обігу психотропом. Поліцейські повідомили молодикові про підозру.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

"Правоохоронці встановили, що молодик протягом шести місяців адміністрував і завантажував на створений ним же інтернет-ресурс відеоролики порнографічного характеру. Заборонений контент зловмисник створював, знімаючи на мобільний телефон статеві акти зі своєю дівчиною. Остання була переконана, що бойфренд створює фільми за їх участю для домашнього архіву. Але молодик мав свої плани щодо отримання доходів за рахунок поширення в Інтернеті порнографічних сюжетів", - розповіла старша слідча територіального підрозділу поліції Олена Сарсакова.

Також капітан поліції зазначила, що під час санкціонованого обшуку в орендованій правопорушником квартирі поліцейські вилучили його мобільний телефон та ноутбук з інформацією, що підтверджує протиправну діяльність. Крім цього, виявили обмежену в обігу психотропну речовину метамфетамін вагою майже шість грамів. Її походження та вага підтверджені експертним висновком. Молодик не зізнався, де придбав психотроп, але сказав, що зберігав його для власного вживання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...