• Головна
  • На Одещині підозрювана в крадіжках запропонувал хабар правоохоронцю, - ФОТО, ВІДЕО
17:25, 2 лютого
Надійне джерело

На Одещині підозрювана в крадіжках запропонувал хабар правоохоронцю, - ФОТО, ВІДЕО

На Одещині підозрювана в крадіжках запропонувал хабар правоохоронцю, - ФОТО, ВІДЕО

Жителька Болградського району запропонувала поліцейському понад 37 тисяч гривень хабаря, щоб відкупитись від майнових злочинів. Але правоохоронець відмовився від пропозиції.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Жителька одного із сіл Криничненської сільської громади у грудні минулого року була викрита у скоєнні крадіжки. За кілька днів жінка спробувала повторити те саме вдруге, але також була викрита.

Розпочавши кримінальне провадження та зібравши докази протиправних дій громадянки, слідчі повідомили їй про підозру у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, та закінченому замаху на крадіжку, вчинену повторно в умовах воєнного стану. За цей злочин чинним законодавством передбачене покарання позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Щоб уникнути покарання підозрювана спробувала вирішити питання щодо закриття провадження і запропонувала керівнику слідчого відділу територіального підрозділу поліції гроші. Але поліцейський повідомив про запропоновану йому неправомірну вигоду керівництву. Після цього були вжиті заходи щодо документування протиправних дій громадянки.

Правоохоронці затримали жінку "на гарячому" безпосередньо після передачі поліцейському неправомірної вигоди у сумі 37,4 тисяч гривень.

Кошти правоохоронці вилучили, а правопорушницю затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом слідчі обласної поліції розпочали провадження за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України та повідомили фігурантці про підозру. За цей злочин їй загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...