• Головна
  • На Одещині затримали трьох чоловіків поблизу кордону з Молдовою, - ФОТО
14:46, 2 лютого
Надійне джерело

На Одещині затримали трьох чоловіків поблизу кордону з Молдовою, - ФОТО

На Одещині затримали трьох чоловіків поблизу кордону з Молдовою, - ФОТО

Правоохоронці затримали "провідника" чоловіків призовнового віку. Він хотів заробити 2,5 тисячі доларів за супровід до Молдови. Його з двома "клієнтами" зупинили перед самим кордоном України. Чоловіку загрожує до девʼяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Під час відпрацювання оперативної інформації правоохоронці встановили, що житель Болградського району у змові зі ще двома невстановленими наразі особами організовує виїзд до Республіки Молдова для двох чоловіків призовного віку, які бажають уникнути мобілізації та у будь-який спосіб втекти з України.

Протиправним діям завадили правоохоронці. Зловмисника затримали під час спроби перевести "клієнтів" до сусідньої країни по заздалегідь визначеному маршруту поза встановленими пунктами пропуску та без відповідних на те законних підстав. При ньому знаходились і отримані за незаконну угоду кошти, які були вилучені.

"Слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримали в процесуальному порядку. Суд задовольнив клопотання слідчих та обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України порадами, вказівками, наданням засобів та усуненням перешкод, вчинених щодо кількох осіб, за попередньою змовою групою осіб, з корисливих мотивів правопорушнику загрожує до девʼяти років позбавлення волі з конфіскацією майна", - розповів начальник територіального підрозділу поліції Ігор Страшной.

Наразі правоохоронці проводять заходи щодо встановлення інших осіб, причетних до даного злочину.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...